Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Zápletka a námět není natolik nosný, aby utáhl celovečerní film. Dokážu si představit tento příběh v rámci nějakého televizního cyklu. Všechno, co se odehrálo má samo o sobě malinkou životnost, střih vám ani nedovolí si užít dialogy a lokace, protože sotva se scéna rozehraje už se jede dál. NA Sarah se mi bude vždy dívat skvěle, proto ta 3 hvězda, ale příště by to chtělo něco pořádného. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film - tedy spíš námět. První polovina se mi hodně líbila, ale pak se to nějak zpomalilo a ztratilo to šťávu. Budu dělat že jsem neviděla těch pár naprosto nelogických detailů ve filmu (jako těla, co po nehodě skončí 5 metrů na druhé straně auta...) No prostě se nejedná o velkofilm ani o strhující dílo, ale podívat se na to dá a možná se dá i najít něco, co by mohla být jakási skrytá myšlenka. A ještě musím bohužel říct, že herci mě vážně zklamali. Silnější dvě hvězdy. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Příjemný béčkový thiller, který strašně rychle uteče a docela vás pobaví. Děj je nechutně čitelný a tvůrcům se nepovedlo ani navodil pocit napětí nebo aspoň chvilkové nerozhodnosti diváka jestli je Roman její muž nebo ne. Aspoň se na Sarah kouká oprvdu krásně a už kvůli ní jsem se na snímek docela těšil. Poctivé tři hvězdy. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Hoci som musela chvilku rozmyslat nad hodnotenim, ale priklonila som sa k styrom hviezdam aj napriek tomu, ze mate obcas pocit, ze sa pozerate na televizny film Rosamundy Pilcherovej, a to najma zo zaciatku. Postupne zacina ale film naberat atmosferu a uzasna hudba, skvela zabery (reziseri mi urcite odpustia, ak sa mylim, kedze som len laik a su to pre mna mihotajuce sa obrazky :D) a hlavne Sarah, ktorej zacinam k neuvereniu prichadzat na chut, davaju tomuto snimku taku zvlastnu prichut, ktoru este stale citim na jazyku. A ta prichut urcite nie je zla, ale skor velmi lahodna. Pribeh je fajn, urcite by sa z neho dalo vytazit este viac, ovela viac, ale ako celok ma film bavil, nemal ani jedno hluche miesto. Potesila rola Tuvi Novotnej, ktora ma zaujala uz v danskom filme Uchadzac. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to jeví jako příjemně koukatelná paranormální romance s nadpřirozenou trojkou - on, ona a tělo jeho bratra. Silně romantická střední část se naštěstí konečně přesune do mysteriózní napínavé roviny, které ale vaz zlomí "nezbytný" ultra "happy" end (oni už to Amíci prostě asi jinak neumí). Sarah je trošku nevýrazná, respektive nevyužitá, scénář ji toho moc neumožňuje. Jakoby se v těch vyzrálejších, dospělejších rolích nemohla najít. Hlavní mužský hrdina je trošku divný, ten skok z jedné roviny do druhé je jako voda a olej, první rovinu zvládá dobře, pro tu druhou se výběr herce trochu neosvědčil. Nejvíc mi na filmu vadilo to, že SPOILER divákovi nestoudně a prvoplánovitě bezostyšně lže, jen proto, aby mu připadal zajímavý a udržel jeho pozornost. 2,5 * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama