Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (149)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Chaotický. Ale děsně! 1971, 1972, pak už se léta a měsíce přestaly počítat a divák okamžitě ztratil pojem o čase, fakticky o čemkoliv. Skáče se jen po těch jakože nejfatálnějších, zpravidla kýčovitých událostech, který se přitom zákonitě odbývaj, a nakonec All Good Things působí jako prototyp totálně zpackanýho minimalistickýho snímku. Logice věcí bohužel vůbec nepomohly ani řemeslný výkony Kirsten s Ryanem; ba ani fakt, že je to celý založený na skutečných událostech. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Už než jsem se na film rozhodla podívat, zaujal mě děj a také to, že je celý případ podle skutečné události a vlastně dodnes nevyřešen. Takové filmy mám ráda. Také se mi líbilo herecké obsazení. To nezklamalo, Kirsten i Ryan hrály moc dobře. Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem toho od filmu moc nečekala, což bylo dobře, protože ať se na filmu snažím najít co nejvíc dobrého, je to pořád jen průměrný snímek. Ačkliv jsem původně chtěla dát čtyři hvězdičky, nakonec jsem usoudila, že na to tenhle film prostě nemá. Tak alespoň slušné tři. Atmosféra v tomto filmu byla skvělá ale je škoda, že takový zajímavý námět je tu tak promarněn. Podle mě se to dalo natočit o trochu lépe, napínavěji a poutavěji, protože tady bohužel často převažuje nuda. A nakonec, podle toho, jak nám celý případ vykresluje film, je docela zřejmé, co se tehdy odehrálo, i tak mě ale každopádně po dokoukání filmu případ zaujal a vážně by mě zajímalo, jak to tenkrát skutečně bylo. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

I přes božského Ryana, i přes perfektní Kirsten, tak tohle je nehorázná slátanina snažící se vypadat jako velké krimi drama, kdy si můžeme jen domyslet, co se vlastně ve skutečnosti stalo s Kathie /což je naprosto jasné, když byl totální psychopat/. Je mi už otravné psát slova jako nudný a nijaký, ale přesně tohle snímek naprosto vystihuje. Nebýt těch dvou hereckých špiček byla by to slabá 1* až odpad, díky nim 1,5*. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený film má jeden veľký problém a ním je otvorený koniec. R. Gosling hrá výborne, ale záver mu akosi zväzuje ruky a nemal priestor na to, aby to naplno rozbalil. Trochu škoda, film to mal našliapnuté dobre, záver však vyšumel do prázdna a tak sa film zaradil do kategórie priemerných filmov, ktoré stačí vidieť len raz. 60%. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

To je tak když se ve filmu sejde v hlavních rolích pro mě jeden výborný a druhý tragický herec. Já tu Dunst prostě nemůžu takže jsem silně v rozpacích, protože Gosling je top herec a tahle role mu sedla, jeho psychopatické oči byly docela pravdivé a scéna kdy tahá Dunst za vlasy mě dojala ačkoliv v jiném smyslu než bylo míněno :)..Ale zpět k ději, takže slušně natočený snímek dle skutečné události, reálně ztvárněno to, co je v dnešním světě téměř běžné.. že magoři ze všeho vyjdou bez viny. // a upřímně.. budiž ti lehká zem skutečná Kathie.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)
  • Na hudbe k filmu sa podieľal aj Pražský komorný filharmonický orchester. (U_S_O)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama