Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Laciné pokračovaní,laciného hororu.Tupost scénáře a jeho převídatelnost jsou až zarážející.Už vidim jak pár hodinek potom,co najdou skrvavenou hlavní hrdinku,která je úplně psychicky na dně,pošlou okamžitě zpátky do jeskyně,aby tam s bandou amatérů hledala pravdu.SPOILER:dědek,který je doprovodí k důlní šachtě,byl jasně podezřelej už jak se na ně díval a šklebil,když je posílal dolů tím výtahem,tudíž rádoby překvapivý konec se u mě nekoná.Atmosféra nikde,herci děsný a postavy nesympatický.Nablbé pokračování jedničky,která už taky nebyla žádnej skvost.Jednu mini hvězdu za Natalie Mendozu a príma smrt šerifa,jinak děs,hrůza a shit.Už nikdy více. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je výborný, dá sa pozerať i opakovane, to rozhodne nemôžem povedať o pokračovaní, od ktorého som vďaka pomerne vysokému hodnoteniu čakal o čosi viac. Oživenie jednej postavy som v úvode prežil, no prišla i druhá a to už je trochu moc. Postavy rýchlo ubúdajú, nie je čas na nejaké bližšie zoznamovanie, no hlavná ženská postava ma srala v jednom kuse. Za hodinu stihla pomerne dosť...v nemocnici vstať úplne blbá, nechať sa zniesť do jaskyne, zrazu sa jej v hlave rozsvietilo natoľko, že vie presne čo a kde. V niektorých scénach by aj Rambo čumel, ako sa ženy dokážu oháňať horolezeckým náradím...Film nepriniesol nič nové, skôr je to také typické pokračovanie , kde je všetko o triedu slabšie a záver z kategórie úplne debilných. Neviem si predstaviť ako chcú na tento záver nadviazať. Pád do tmy je skvelý tak ako je a určite žiadne pokračovanie nepotreboval. Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Descent 2 se nese v duchu [Rec] 2. O strachu to není vůbec, zato je sequelově přímočařejší, akčnější a celkově i nechutnější. Ale zatímco dvojka [Recu] stereotypně opakovala postupy zavedené u skvělé jedničky, Descent 2 je béčková jízda, která se s ničím nesere a jejíž hrdinky jsou ponaučené z chyb minulých. Větší spokojenost než u [Rec] 2. ()

tron 

všechny recenze uživatele

No, lepšie to asi dopadnúť nemohlo (aj keď... Votrelci to dokázali, ehm). Vrátili sa v podstate všetci z minula, ako je strihač, hudobný skladateľ, kameraman a preživší herci (dokonca i režisér Neil Marshall zostal, síce „iba“ ako producent, ale zostal), takže sa relatívne podarilo zachovať atmosféru. Ale už to skrátka nie je ono. Je to jedno obrovské klišé s nezmyselným jednaním postáv (hrdinka v úvode VEDOME všetkým podpíše ortieľ smrti, čo by sa u kladných postáv nemalo stávať) a stratil sa moment prekvapenia. No krvilačné akčné scény stále čo-to zachraňujú. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: J Blakeson, James McCarthy, James Watkins .. Příště (jelikož po stupidně otevřeném konci nejspíš další díl bude..) minimálně lepší osvětlovače a důsledné produkční. Jelikož nezvládnout ani tu TMU (hru stínů a světel) ve filmu o temné jeskyních je jako u stavby domu odfláknout základy. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama