Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Steve Koren | Hudba: John Debney | Produkcia: Alain Chabat, Stephanie Danan, Nicolas Cage, Norman Golightly, Brian Robbins, Sharla Sumpter Bridgett | Distribúcia: Paramount Pictures, DreamWorks Pictures | Štúdio: DreamWorks Pictures, Saturn Films, Varsity Pictures, Work After Midnight Films | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 20,558,836 $ || Akýsi menej vydarený pokus o predvedenie rozmanitosti cesty za transformovaním vnútornej osobnosti človeka. Duševné spory môžu často ovplyvniť celý život jedinca, a ich závažnosť kričí o vyriešenie, aby duši mohlo odľahnúť. Každopádne samotná myšlienka nestačí, a gýčovitý štýl spracovania mi často priniesol blbý pocit za obrazovkou, ajkeĎ zámer bol dobrý. Itak jeden z lepších kusov s Eddiem z posledných rokov... ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ktorým som si vôbec nepokazil vianočný deň. Eddie Murphy je dobrý komik a hlavne jeho filmy zo začiatku kariéry som mal veľmi rád. Potom upadol do blbostí, ale týmto filmom ma opäť dokázal rozosmiať. Hlavne scéna z kavierne. Len neviem prečo tvorcovia viac nepoohlalili prečo práve jemu sa stalo to čo sa stalo. Rozmýšľal som, že keby dajako často klamal tak chápem. Tu trošku ostalo hluché miesto, ale film ma bavil. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Eddieho som mal vo svojich mladsich rokoch velmi rad. Jeho mimika i slovny prejav su jedinecne a mne celkom sympaticke. Avsak v tomto filme, s jeho chabym scenarom a dialogmi to pre mna teda nestacilo. Posolstvo filmu je sice jasne, ale ako bolo servrirovane ma neoslovilo. Rad som si vsak Murphy-ho po dlhsej dobe pripomenul. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to něco trochu jiného než jsem od Eddieho zvyklá, ale je to skvělý film. Nechápu, proč má tak špatné hodnocení. Jasně, příběh je trochu fantas magorie, ale přiznejme si to, na světě jsou miliony lidí, kteří by takový strom potřebovali, aby si uvědomili důležitosti života, který žijí. Škoda, že něco takového vážně neexistuje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama