Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (64)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Producent hororu Rest Stop zátvorka, video film, koniec zátvorky, Shawn Papazian mal odpočívať na prvom ako tak vydarenom Odpočívadle a pozerať sa dozadu, ale to on nie. Premiestnil svoj dôležitý zadok na režisérsku stoličku a vystružlikal pokračovanie s názvom Rest Stop : Don´t Look Back .Tentoraz však bez zátvorky. Čo pána Papaziana viedlo k tomuto počinu, ostáva dodnes záhadou, no isté je, že tento film mal pôvodne zátvorku, v ktorej bolo napísané " Z kadibúdky na dámske " a to kvôli prostrediu, kde sa natáčal. Presvedčte sa sami. 42,37 %. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvojka není příliš povedená, ale naštěstí si za to může John Shiban sám, protože si ten slátaný scénář napsal k pokračování osobně, ale mohl přijít s něčím lepším. Dvojka se odehrává rok po událostech z jedničky a starší bratr, tehdy uneseného Jesse, se rozhodne po něm pátrat tam, kde po něm a tehdejší přítelkyni Nicole stopa končí. Příslušník americké armády se vydává se svojí blond přítelkyní a vlezlým kámošem na odpočívadlo, na kterém řádí zabiják ve žlutém pickupu. Jenže, jak se brzy ukáže, ze zabijáka je duch a v podobě přízraků se pátrajícím hrdinům budou také zjevovat unesené postavy z jedničky, ale Nicole už nahradila jiná herečka. John Shiban režii dvojky přenechal Shawnu Papazianovi a na starost si vzal produkci a scénář, který přešel od bizarností k nesmyslům a nepochopitelný konec je tím nejslabším vyvrcholením celého nenapínavého pokračování. Shiban kupí jeden nesmysl za druhým, bizarní rodinka už dostane jen minimum nefunkčního prostoru, Steve Railsback je zde na dvě věci a zabiják, kterému v jedničce nebylo vidět do tváře, je vidět v celé své kráse a ztratil tak punc tajemna. Ještě, že blondýna Jessie Ward je tak atraktivní a pár gore scén se dá zařadit k těm povedenějším, ale oproti jedničce je to velký sešup dolů. Záchranu bych ještě viděl v poměrně dobré režii, ve snaze přijít s něčím netradičním ve scénáři (což se nevyplatilo), a to je asi tak všechno. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele LD je pěkně mimo mísu, první díl jsem zatím neviděl a neměl jsem žádný problém pochopit tenhle druhej díl. Mám rád horory typu Stopař či Jízda do pekel. Tohle bylo sice slabší ale dalo seto. Nelze očekávat nějaké dobré scény či herce. Ale film má celkem dobrý drive, takže jsem se u něj moc nenudil. Jen jsem měl občas problém u některý scén, přišly mi zbytečně směšné či natahované(viz. většina scén s Railsbackem). Nicméně jsem se poměrně bavil, a jedničku zkouknu co nejdřív. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých prípadov, keď film začnete pozerať a ste si istý že ste ho už raz videl, ale ani na prvýkrát vo Vás nezanechal žiaden oslnivý dojem. Tentokrát pomohlo že som ho videl hneď po prvej časti, ak si dobre spomínam prvýkrát som Rest Stop 1 nevidel a tak som sa v príbehu strácal viac ako teraz. Nebolo to zlé, v porovnaní s prvou časťou krok vpred, bolo vidieť že už pri prvej epizóde bol scénar premyslený aj na pokračovanie ale dieru do sveta táto séria rozhodne nespravila. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ten kdo neviděl první díl ať druhý díl ani nestahuje. Proč? Protože ho nepochopí. A těžko ho pochopí i ten, kdo první díl shlédl. Totiž po celou dobu nevíte, zda je to představa či realita...... Dávám pouze jednu hvězdičku za scénu, kde byly vraženy hřebíky do nohy..... a i to bylo podivné, neboť na konci filmu nám vojáček běhal v teplákách úplně zdravý..... Já nevím, ale kdybych měl v kolenu 5 hřebíků, asi bych to už nerozchodil :-) Film byl ztráta času! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama