Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Bylo to pro mě docela zklamání, protože Chris Columbus točí dobré rodinné komedie. Ale zřejmě jak rostou jeho děti, tak přešel na teenagerskou komedii, což ale není zrovna můj oblíbený žánr. Ani jednou jsem se tu nezasmála a to je podle mě jaksi v rozporu s definicí komedie... Chrisi, vrať se k rodinným komedií, prosím! ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit,keď ste na nejaký film strašne zvedavý a niekde v polke zistíte akú kravinu to vlastne sledujete.Ale kedže chceťe byť fér tak aj napriek svojemu rozčarovaniu nad tým na akú kravinu to vlastne pozeráte, film predsa len dopozeráte lebo chcete vedieť aspoň ako to dopadne.To bol práve môj problém u Beth Cooper.Film som chcel vidieť hlavne preto,lebo som čakal že sa budem baviť aspoň tak dobre ako u podobne ladenéj Na túto nemám.Lenže to čo nakoniec prišlo bola tá najhoršia nočná mora otrasným,trápnym a nelogickým scenárom začínajúc až po otrasné herecké výkony nesympatických hercov končiac a všetko to zaklicovalo meno režisére,ktoré som si všimol až v záverečných titulkách!!!Chris Columbus,režisér Prvých dvoch Potterov a Otca v sukni už musí asi poriadne senilniet,keď natočil takúto somarinu!!! ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, panečku, to byla jízda ! Ještě, že jsem se zdejším hodnocením nenechal zmást a tento bezvadný, oddechový a nenaročný film jsem si pustil. Je to sice hloupé, ale tak nějak nenásilně. Jak vidět, "teen" komedie se dá natočit i bez neustálého opakování slovíčka fuck v každé druhé větě. Hayden Panettiere je v tomto filmu sviňsky božská ;) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Forget Me - Violet Columbus [2:50] ,2. Try It Again - The Hives [3:30] ,3. Come Out Of The Shade - The Perishers [3:58] ,4. Sway - The Kooks [3:35] ,5. Last Kiss - Christophe Beck [2:44] ,6. Catch Me If You Can - Gym Class Heroes [5:07] ,7. Too Much, Too Young, Too Fast - Airbourne [3:42] ,8. A Good Idea At The Time - Ok Go [3:12] ,9. Beth Cooper Suite - Christophe Beck [4:41] ,10. Beth - Kiss [2:44] ,11. Cruisin' - Smokey Robinson [5:53] ,12. Who Knew? - Christophe Beck [1:07] ,13. Feels Like The First Time - Foreigner [3:50] ,14. School's Out - Alice Cooper [3:29] ,15. Forget Me - Eleni Mandell [3:13], ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Columbus je zkušený režisér a na kontě má hodně slušné komedie v čele s kultovním Sám doma a mou oblíbenou Mrs. Doubtfire. Všechno své umění umí zužitkovat, ale v teen komedii se bohužel musíte ohánět i trapnými momenty. Těch je zde dost, ale také je zde spousta srandy. Celý komentář jsem napsal s dvouhvězdičkovým bodováním. A kašlu na to, dávám za tři. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama