Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Rozhodně více než průměrný horor, od jistého okamžiku jsem se bála i mrknout (kdo viděl pochopí) a jediné, co mi osobně trochu vadilo a kde jsem neviděla smysl, bylo to onemocnění rakovinou, nebo spíše bylo mi trochu proti srsti, že hlavní postava vídá duchy, protože má sama na kahánku. Ale to je vedlejší, jinak je Haunting in Connecticut přímočará záležitost, kterou si užijete od začátku do konce, a pokud bydlíte v paneláku, blahořečíte tomu, že před spaním nemusíte kontrolovat ani sklep, ani půdu, ani nic jiného.. vlastně zůstanete pouze sedět v obýváku ve stejné pozici, než se dalšího dne rozední ;-). ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Hrůza to teda fakt byla, to se musí nechat. Tento snímek není nic jiného, než samoúčelná vykrádačka, která dává fádnosti nový rozměr. Na začátku se nás tvůrci snaží navnadit tvrzením, že jde o příběh podle skutečné události, ale velmi rychle vám dojde, že tohle má ke skutečnosti zatraceně daleko. A když opomenu takové úlety, jako že například autoři v životě neslyšeli o razkladu tkání, zůstává nám pouze nemastné, neslané a okoukané cosi. A ten rozjezd v poslední půlhodině to už neměl ani sebemenší šanci zachránit. No jo no... Kdyby to alespoň tak zoufale nepřipomínalo The Amityville Horror říznutý Silent Hillem... ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu skvělá, už začátek filmu, kde se objevily fotky mrtvých lidí byly děsivé a vzrušující. Hned jsem si vzpoměl na film ti druzí, kde se taky zobrazovaly fotky mrtvých lidí... Říkám si super, to je film pro mě, podobný psychologických hororů, ať už zmiňovaný ti druzí, 3:15 zemřeš, prokletí domu slunečnic a dalších mnoho. První půlka se vyvíjela opravdu velmi zajímavě. Závěr skončil happyendem. Ale pro mě jak jsem psal, vynikající první půlka, kdy jsem uvažoval o 5* nebo minimalně o 4* mi druhá půlka přišla slabší a ne už tak zajimavá jako první. Takže nakonec dávám lepší 3* , na 4 hvězdy to není. Ale rozhodně se na Hrůzu v Connecticutu koukat rozhodně dalo, nenudil jsem se, ale až tolik mě tenhle film nevtáhl, i když to po první půlce vypadalo nadějně a film jsem hltal, druhá půlka pro jak jsem psal prostě slabší a už ne tak zajimavá. 65% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobře je to rozjeté, má to pár zajímavých prvků které do americké duchařiny vpouští trochu čerstvého vzduchu a ještě to nestihlo úplně zklouznout do sraček aktuálního duchařského mainstreamu..... Ve výsledku to bylo docela fajn a i přesto, že to sem tam zasmrdělo kokotinou z toho mám dojem spíše pozitivní. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z tých príbehov, ktorý ak ma pevný základ v slovnej formulácií... "podľa skutočnej udalosti", upadá na prevedení a celkovom hodnotení. Samozrejme, česť výnimkam. Fakt hruza, pretože tu vážne nie je čo... ak by som to porovnaval s "Drag Me to Hell" tak aj 2* sú ešte veľa... Príbeh má potenciál, ale pod inou taktovkou a s iným zložením, takto 3/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Tento příběh se poprvé objevil v románu "In A Dark Place: The Story of a True Haunting", jehož autorem je Ray Garton. (Chatterer)
  • V skutočnosti v roku 1981 sa vtedy ešte len 11-ročný David Glatzel podrobil niekoľkým "rituálom" exorcizmu na základe impulzu zo strany Warrenovcov. Tí zistili, že chlapec bol posadnutý 42 rozličnými duchmi. Exorcizmu sa zúčastnil aj 19-ročný priateľ Arne Cheyenne Johnson, ktorého údajne počas exorcizmu posadol iba 11-ročný chlapec a duchovia v ňom. Ako aj jeho právnik tvrdil, práve preto na smrť dobodal miestneho štyridsiatnika. Akokoľvek dôveryhodne bol príbeh vyrozprávaný, sudca odsúdil Arneho na päť rokov za mrežami. (Raccoon.city)
  • I když Elias Koteas vypadá ve filmu mnohem starší, než je Virginia Madsen, je ve skutečnosti starší jen o šest měsíců. (Chatterer)

Reklama

Reklama