Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Je to o Hanychové a jejich trapných skandálech, a nebo o nevěře celebrit, a nebo o trapných příbězích celebrit, které jsou dnes hlavním zásahem a terčem novinářů? Ať, či onak je to jen zbytečný pořad... aspoň pro dnešní dobu ano. To co můžeme vidět v tomto pořadu mohu každý den číst v Blesku a dočtu se tam ještě daleko větších a trapnějších provokativních článků. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Stejně tady všichni jen potajmu závidí, že tam sami nemohou vystupovat! Jen se přiznejte, licoměrníci a licoměrnice, kdo by nechtěl být slavný a bohatý, mít plastiku prsou, penisu, rtu, stehen, břicha etc.? Kdo by nechtěl před celým národem říkat spatra chytré řeči takové intelektuální kapacitě, jako je Mahulena B.? Kdo by nechtěl patřit k naší české elitě? Jen neříkejte! :-) ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Pro mě pokleslé a nudné, protože si myslím, že jsem nejlepší, tak nevím proč bych měl sledovat druhé, kteří jsou podemnou. Takže celkově, když omezím svoje ego, tak je dobré vědět co se děje na povrchu povrchní společnosti a v tom to má hodnotu. Zpracování dokáže udržet při lehkém nadspánku a občas i vzrušit a nechat vás pronést ta svina, ta si vydělá více než já. Tedy myslím si to... Jedna hvězda je podle mě podhodnocení současné společnosti. Je to 2 mínus. Podle mého současného názoru bychom ale neměli zapomínat na takovéto pořady. Jsou důležité pro spodní společnost, která chce vědět, kam jdou její peníze, která nemá co dělat a nudí se doma u televize. Pro ně dávám dvě. Odpad to rozhodně není. To by bylo nerozumné. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Nejzářnější příklad zbytečnosti a ukázka, co lidi vlastně může zajímat. Vážně někoho zajímá, že patnáctileté zlatokopce po boku Daniela Hůlky praskl prsní implantát? Že Bartošovou opustilo taliánské hrabátko a ona teď pije? Na světě existují miliony možností, jak trávit čas nebo odpočívat. Top Star Magazín je ale snad absolutní dno! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama