Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Počas prvých desiatich minút sledovačky mi z tej kamery prišlo minimálne dvakrát zle. Odskočil som si po dva papierové sáčky, čo som minulý rok potiahol v lietadle vychytenej spoločnosti SkyEurope Airlines. Po pol hodine mi prestalo byť zle a začalo byť ešte horšie. To z tej navodenej atmosféry a tak som znova odbehol, tentoraz už po igelitku Tesco bez ventilačných dierok. Zbytočne. V druhom polčase už Sančéz nič plodného neponúkol. 60 percentíkov. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola naozaj kvalitná. Prostredie čínskeho vidieka prináša naozaj krásny manévrovací priestor pre rozvynunie zápletky okolo naozaj krvavej lokálnej povery. V konfrontácii zo západným cynizmom sa v prvej polovici film rozbieha naozaj sľubne avšak postupne začne neuveriteľne tápať a namiesto toho aby sa držal nastúpeného trendu tajomna a dusna vyrúti sa z niečím čo by som označil ako "zúfalý výstrel do tmy". Druhá polovica je tak nudná, miestami kvalitne nelogická a záver je už len predvídateľné vykúpenie. Škoda toho spracovania, niektoré nápady boli naozaj dobré. 60 % ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak drahy Eduardo,tudy cesta nepovede!S Blair Witch to bylo nove ,sokuji ,neokoukane na dokumentarni bazi,ale ted uz je to strasne trepani s kamerou opravdu iritujici!Jeste ze se to odehrava skoro v uplne tme,tak to misty neni tak zretelne,ale dokonale to pohrbiva atmosferu,ktera mohla byt misty i napinava!A to pobihani chlapiku obalenych v hladke mouce,behem sedmeho mesice pri cinskem uplnku,taky neni zadny extra namet...... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mno.....těch 50% je adekvátních. Ze začátku to jde, hned při první lekačce jsem poskočil, ale postupem času tomu vlhne prach. Je to v Číně, což teda aspoň mně ubralo na důvěryhodnosti - podle hesla "Dyť ti tam mají všecko". Je to v noci, tudiž je třeba se na to dívat v noci. Hlavní role hrají Američanka a Číňan, takže je to dvojjazyčný - otázka "What's he/she saying?" stokrát za film už pak taky pěkně srala. A na konec....jak to vlastně skončilo? No nic moc....Pád do tmy, Pandorum, to je holt jiná liga. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Mám z toho dost rozporuplné pocity. Začal jsem na to koukat asi o půlnoci a musím říct, že po hororové stránce to bylo opravdu děsivé, hlavně první dvě třetiny. Jenže kamera byla možná až moc roztřepaná, plná černých záběrů, rozmazaná, na což jsem zvyklý (REC, Diary of the dead, Monstrum), tady to bylo až moc a celkově působil film dost nepřehledně. Ale líbilo se mi to, jen Číny na líbánky fakt nejedu. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama