Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Othello 

všechny recenze uživatele

Teda já nevim, ale od filmu s názvem Afro Samurai čekám v první řadě nadhled. A tohle se bere vážně jak dokument o ropných skvrnách. Animace je bravurní, o tom žádná. Ale to, že nepadne ani jeden pořádnej vtip (nebo ten ukecanej negr, co pořád táhnul s Afrem měl bejt vtipnej?) a všichni celej film jenom zatínaj zuby mě trochu lezlo na nervy. Nemluvě o tom, že na filmu je jasně vidět, kde se (úplně zbytečně) natahuje stopáž, aby dosáhla požadované délky. Napříkla několikrát se opakující monolog Sio o tom, jak moc chce ublížit hlavnímu protagonistovi. A pokud chcete naprosto zrušit dynamiku bojové scény, pusťte do ní hip-hop. Což film dělá neustále. Zkrátka zklamání, ovšem namalovaný a rozpohybovaný nádherně. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne..Já se fakt snažím ale prostě hip hop není můj šálek kávy-takže-i když je tenhle afro samurai vysokou školou dynamické animace a má příběh mnohem lépe postavený než jeho"seriálový"předchůdce-pořád je tam dost věcí co mě prostě nesedí a ve své hiphopové prvoplánovosti dost serou.............I tak ale-hlavně za poslední třetinu(to je fakt hezká šermovací jízda)-musím dát za 5(sice slabších ale 5) :) ()

Reklama

Al44... 

všechny recenze uživatele

Velmi osobité zpracování, velmi kvalitní animace. Je to taková všehochuť všeho možného - hlavní hrdina je samuraj s výrazným afro účesem, který opravdu nemá nouzi najít nepřátele doslova na každém kroku. Zabíjí bez slitování a každého kdo mu stojí v cestě - přitom toho mnoho nenamluví. Chvíli se bojuje se středověkými zbraněmi, po chvíli zas nastupují kybork roboti. Vše je doprovázeno rap musikou. Tato směsice se mi ale celkově líbila a i díky originalitě ve zpracování dávám vysoké hodnocení. ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování seriálu, který se snad ani nedá objektivně hodnotit. Katana vs. raketomet? Kyborgové s hlavou plyšových medvídků? Když se objeví samuraj, jde účes, dlouho nic, pak joint, dlouho nic a pak…zkrátka…vše zůstává při starém, jen přibylo emocí a ubylo soubojů. Pro někoho krok dopředu, pro někoho krok dozadu. Pro mě krok stranou a dalším dílům se rozhodně nebráním. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle teda ten meganámrd, tak sem byl pravděpodobně komplet namrdán. Afro to tady zase všechno porcuje jak za starých dobrých časů v seriálu, za podpory perfektního manga vizuálu, úderný hudby, upgradovaných nepřátel a vylepšených soubojů a do toho se ještě odvíjí celkem chytře navazující děj. K jeho pochopení je ale celkem dobrý vidět předchozí seriál, i když to teda neni úplně nutný, protože tu jsou vysvětlující flashbacky. Nicméně jednu výtku bych stejně měl a to, že by bylo asi lepší, kdyby to bylo zase rozdělený na díly, ale jinak bomba. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama