Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Což o to, šoupnout osm kamárádů na prázdninovou chatu a nechat je, aby se tam pod dohledem vyšinutého psychopata navzájem povraždili, není vůbec špatný nápad. Vlastně je to velice dobrý nápad, s nímž mohl nějaký šikovný scenárista udělat hotové divy. Bylo by třeba jen pořádně zapracovat na psychologii postav a nervák by byl na světě. No bohužel scenárista Kill Theory nejspíš zas až takovým talentem neoplývá (na druhou stranu, úplný břídil to také nebude), takže jsme se dočkali jen poměrně zábavného slasheru, který nevystraší, nepřekvapí a ani nezhnusí brutalitou, ale nudit se u něj dost dobře nelze. Po zhlédnutí bych mohl být relativně víc než spokojený, ale představa drsného psychologického hororu, který se byl býval mohl jmenovat stejně, mou spokojenost mírně nahlodává. I přesto ale hodnotím silnějšími třemi hvězdami. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Skupina osmi lidí se dostává do podivného experimentu bývalého pacienta psychiatrie, který se v minulosti rozhodl odříznout své přátelé z lana při horolezecké nehodě a je přesvědčován doktorem, že se měl rozhodnout jinak (ale upřímně, ti přátelé by umřeli tak či tak...). A tak Duncan z Veronicy Mars, Juice ze Sons of Anarchy, Damian z Mean Girls, Taryn, blondýnka č.1, blondýnka č.2, brunetka a ještě jeden fešák, začnou hrát hru o přežití. SPOILER- Kdyby v první části neumřely všechny dobré postavy, asi by se mi to sledovalo líp. Na konci zůstali tři nejméně výrazné postavy a tak už nebylo komu fandit (ledaže v tom byla nějaká skrytá metafora). O co zajímavější mohlo být, kdyby pro jednou mezi posledními přeživšími nezůstali jen běloši. -KONEC SPOILERU Celkově byl film na horor málo děsivý a na psychologický thriller málo propracovaný. Takže vlastně vznikl vcelku průměrný snímek, sice s docela originálním nápadem, ale něco tomu prostě chybělo. Herci byli fajn, ale co ten scénář proboha. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor o partě 8 mladých lidí, kteří si vyrazí zapařit na chatu, než se jim do cesty postaví horolezec-psychopat, který po jednom nepovedeném skalním výstupu zavinil smrt tří lidí, ale posledních pár let tráví v psychiatrické léčebně, napsala scenáristka Kelly Palmer a do sympatického (ale stereotypního) žánru teenage vyvražďovaček vnesla prvky psychologické drobnokresby postav. Sice ne nijak výrazně a dokonale, ale i snaha se cení. Po totálním nudném představovacím úvodu se film rozjíždí v okamžiku, kdy působivý psychopat suše partě po mobilu sdělí, že je již delší dobu sleduje a že se musí do šesté hodiny ranní mezi sebou pozabíjet, až zbude poslední, kterého pustí na svobodu, ale v opačném případě je pozabíjí sám a jakákoliv snaha o únik je marná. Sice to trochu zavání parodií, ale z omylu nás hned vyvede režisér Chris Moore, který něco takového odmítá připustit a servíruje solidně krvavou brutalitku s neprůhledným scénářem vystavěným tak, aby nebylo možné nikomu fandit, ale o největší sympatie si stejně říká psychopat v podání Kevina Gage, kterému až do samotného závěru není vidět do tváře. Z hereckého hlediska je to vůbec solidní a rovněž zaujme psychopatický Brent Teddyho Dunna, něžné pohlaví je zde zastoupeno třeba Taryn Manning nebo Agnes Bruckner, která je v hororovém žánru jako doma. Snímku docela ublížil jeho český distribuční název, protože ten anglický "Teorie zabití", vysvětluje ironický závěr filmu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z hororů kdy jede parta mladých někam na víkend. Tentokrát měli asi tvůrci víc peněz nebot místo obvyklých 4 či 5 lidí, jich tam rovnou jede 7 a měli dodávku. S dalším se setkají až na místě, ač jí nečekali, tím pádem jsou 4 holky a stejný počet kluků (jak divné). Pak jim kdosi zabije jednu dívku a hodí jí do okna a har začíná. Vyslechnou si záznam, kde je jim zděleno , že do 6 hod ráno, tu musí zůstat pouze jeden živí nebo zemřou všichni. Ač to zní šíleně musí na tu hru at už dobrovolně přistoupit. Pokus o útěk je nemožný. A tak se to tam zabíjí navzájem, někdo nehce jiný zase jo. Slušný masakr hlavně scéna ve sklepě s rejčem. Do poslední chvíle nevíte kdo bude ten štastný. A hlavně čekáte kdo zatím vším stojí a proč. Ano dalo se z toho vytěžit mnohem víc, přesto solidní horor, který si na nic nehraje a pořád se něco děje. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý sledovat,jak někteří režiséři točí horrory a přitom nejsou schopni postrašit,vyvolat hrůzu ani šokovat.Tenhle horor je přesně ten případ.I přes stokrát viděnej začátek nakonec samotnej scénaristickej námět neni tak úplně blbej,ale režisérsky je to zbabraný.Nuda,vraždy jsou spíš k smíchu a když se blíží konec,tak někdo ve štábu navrhnul ,že by tam byla dobrá taky nějaká krev,tak tam sledujeme křečovitě naroubovaný scény ,který ale spíš připomínaj parodii.Není to vůbec dobrý a hodnocení dám tak 30%. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama