Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem nedokázal docenit tenhle průjem televizní zábavy. Teď jsem se omylem dostal k několika videím a to co jsem spatřil na mě zanechalo téměř trauma. Absolutní vrchol trapnosti, ubohosti, který ve mě vyvolává pocity sebezáhuby, abych už nemusel nic takového víckrát slyšet a vidět. Totální sračka. Více důkazů zde http://www.youtube.com/watch?v=geuZckTZ8bY&feature=grec_index ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Na to se doopravdy nešlo dívat. Ale zpěvák Ind a jeho nadržený kamarád nemají šanci na zapomenutí. Ti dva se museli vidět. Jinak, porota nudná, kulisy nahánějící deprsesi, duo moderátorů jako z pornofilmu a k tomu nekonečné zástupy zpěváků, kteří místo zpívání na záchodě, šli bavit diváky televize Novy. ()

Tereza3 

všechny recenze uživatele

Po vystoupení šedesátipětileté Miládky s písní "Jeníčku těš se, Mařenko načpak?", u kterého jste si chtěli z uší vytáhnout kladívko, třmínek i kovadlinku a rozemlít je na prášek, abyste už nikdy nic podobného neslyšeli, se porotci shodnou v hodnocení na 6 bodech ze 7 s tím, že paní Miládka do toho dala srdíčko, krásně se pohupovala do rytmu a pěkně se usmívala. Jedna hvězda za lehce nadřazený pocit z toho, že podle těchto měřítek bych mohla se svým zpěvem vyhrát i America’s, Britain’s, Australia’s a nevím kdo ještě Got Talent. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama