Reklama

Reklama

Večeře s April

  • USA Pieces of April (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rebelující dcera April Burns (Holmes) pozve svou rodinu na nákladnou sváteční večeři do svého newyorského bytu, protože zjistí, že její maminka je vážně nemocná a chce se s ní udobřit. Ale její pokusy udělat Den díkůvzdání nezapomenutelným se zhatí, když zjistí, že trouba nepeče. Její příbuzní už jsou na cestě do města a April se musí při přípravě dokonalého jídla spolehnout na pomoc cizích lidí a připravit událost, na kterou se nezapomíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Mr.Lama 

všechny recenze uživatele

Nevím proč sem si tenhle kousek pustil. Nevím proč sem ho dokoukal. Nevím proč...Ale chyba to nebyla. Emotivní film s opravdovými výrazy ve tvářích herců podladěnej skvělou hudbou. Asi nevím jak bych tenhle film měl někomu doporučit ale budu se na to snažit přijít, protože koukatelnej je víc než klasickej kino film. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Milujem tento druh filmov, sú mojou krvnou skupinou, avšak postava April mi pila krv. Svojim zjavom a svojou nemotornosťou. Ja, ked vidím, že baba nedokáže normálne krájať zemiaky, idem vyletieť z kože! Rád by som dal aj štyri hviezdičky, ale chýbalo mi tam trochu viacej sarkastického humoru (a humoru vôbec). ()

Reklama

Janek 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s až vánočním kouzlem. Zpracování připomíná dogma styl a vytváří nesmírně civilní atmosféru, která do jisté míry maskuje zastrašující námět. Ten by v jiných rukou mohl skončit minimálně nedůstojně. Povedlo se herecké obsazení, kde dominuje Oliver Platt a samozřejmě nominovaná Patricia Clarkson. 90% ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Pieces of April (opravdu si myslíte, že tu jde o nějakou večeři?) zcela splňuje mou představu o kvalitním a nenásilném dramatu US produkce. Ano, jsem rád, že někdo vůbec takový film natočil a že mi dokázal, že když uvidím na plátně/obrazovce Katie Holmes, nemusím si okamžitě pomyslet : páni, co tu zas dělá ta kráva... Je opět s podivem, kdo tu na csfd vytváří popisky druh filmu (přišlo vám to jako rodinná komedie?) ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

RÁNY BOŽÍ!!!! Proboha, co to je? To je nějaká americká verze pohádky o kohoutkovi a slepičce nebo co? 80 minut nudného běhání od dveří ke dveřím, střihlé "road movie". Opravdu mi uniká smysl tohoto snímku. Kdyby tu Katie Holmes vypadala normálně, dal bych za ni o hvězdičku navíc, takto dávám za jednu za námahu s natáčením. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • První vlastní scénář Petera Hedgese. Všechny ostatní byly adaptacemi. (HellFire)
  • Natočeno za 16 dní s rozpočtem 100,000$. Peter Hedge zaplatit 10$ za režii, 10$ za scénář a herci pracovali za 248$ na den. (HellFire)
  • Peter Hedges se nechal inspirovat příběhem o studentech, kteří si půjčili byt, aby tak spolu mohli oslavovat Díkuvzdání v Manhattanu. Trouba byla mimo provoz a tak chodili ode dveří ke dveřím ve snaze najít troubu, ve které by krocana upekli. (HellFire)

Reklama

Reklama