Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je dobojováno. Daenerys drtivě porazila vojska Cersei, která sama v bitvě podlehla. Pro Daenerys ovšem dobojováno není. Ne všichni zcela souhlasí s jejími způsoby a jsou ochotni udělat vše pro to, aby se královnou nikdy nestala. Začíná pravá hra o Trůn. (Klajondr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné jak dothraků i unsullied stále přibývá navzdory všem posledním bitvám, ještě že to tak nedopadlo s draky, to by jich jinak bylo plné nebe a ztratili tak exkluzivitu. Pobavila mne banda nýmandů, která se objevila po xx dílech, člověk by i skoro zapomněl, že se tam ještě někde poflakujou. Kolem a kolem mohlo to být mnohem horší. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si jistá, zda jsou s koncem spokojení všichni, ale do těch mi nic není není. Já spokojená byla. A pokud je vám to málo, zahřejte si ruku, skočte pod peřinu a uspokojte se samy. Všichni budou potom happy. I ty, kterým se konec nelíbil. Jenom teď nevím, zda to byla jenom sranda Úplně debilních zpráv, ale klidně bych uvěřila tomu, že je to pravda, a pár debilů by petici za konec seriálu a jeho přetočení podepsala. Uvidíme za rok. Takovej Michal C. Hall taky mohl o svých názorech na konec Dextera mluvit až po roce. Ale...nejsem si ale jistá, jestli zde někdo bude mít potřebu. Přestože mé srdce bolelo a něco bych udělala jinak, i tak postavy dostali přesně to, co bylo třeba a dostali se tam, kam celou dobu patřili a směřovali. SPOILER Mám pouze jedinou obavu z konce. Všechno skončilo až moc dokonale. Až moc perfektně. Až na Šedého červa, tomu jsem ten příslib nevěřila. Jestli nám chtěli tvůrci sdělit, že se teď léta bude čekat až tráva znovu zazelená, dítka vyrostou a zesílí, aby znovu přišla zima, a všechno se opakovalo, já tomu jsem schopná uvěřit. Protože mapou svět nekončí... ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu jediným negativem tohoto posledního dílu. A to byla scéna, ja drak pálí železný trůn. Se zbytkem jsem opravdu spokojen, nejen s tím, jak si scénáristé poradili s jednotlovými postavami ale i s příběhem jako takovým. Finále se prostě vyvedlo na jedničku. Tyrion klasicky nezklamal, Sansa si šla za svým, John opět ve vlastních okovech dobra má nakonec klid a celý svět na sever od zdi, a Ta Dívka jde oběvovat nová místa pro svého boha smrti. A nad tím vším bdí tříoká vrána. Jsem naprosto spokojen . Za mě 85% ()

ALIENka_ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady! Velkolepej závěr plnej zvratů, na kterej byla radost pohledět. Počkat, to je jinej seriál. Dočkali jsme se posledního dílu a mě už opustily všechny naděje, do tohohle dílu jsem se pustila už jenom z povinnosti dokoukat tuhle sračku. Díky bohu, že je to už poslední díl a nemusím trpět dál. Daenerys má samozřejmě miliony vojáků, který se reinkarnovali a přišli ji pomoct v posledním boji. Dany má taky, jako správná Hitlerovna, proslov v pozadí s vlajkama Targaryenů o záchraně nevinnejch těsně po tom, co všechny zabila. Jon s Tyrionem maj pár strašně cringe diskuzí, kterejch je tady krom tohohle víc než v první epizodě. Jon zabije Dany, což je tak jediná věc, která se mi v týhle sračce líbila, a její drak roztaví trůn, protože má IQ 6000 samozřejmě, co jste si sakra mysleli. Pak se děj přesouvá o pár asi tejdnů pozdějc. Opět se setkaj všechny aspoň trochu důležitý charaktery, na který už snad díky DD všichni zapomněli. Rozhodnou se poslat Jona za trest na zeď (která má regenerační schopnosti, takže se stihla za tu dobu sama dostavět) a udělat Brana králem. Ale.. ten kluk za celý 2 série prakticky NIC neudělal, nikdo ani neví, co to je tří-oká vrána, tak proč?! Poslední věc, co zmíním, je že Bronn se stal ministrem financí (co do píči?), Sam se stal mistrem za pár tejdnů (dává velkej smysl..) a z Aryi se stal Kolumbus. No už to nechci nikdy vidět, strašná pičovina. Hodnocení: -1000/10 ()

immortalis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě spokojenost už na začátku série jsme s kamarádem tipovali jak to skončí a naše tipy se celkem sešli. Poslední sérii i tak hodnotím plným počtem. Stále si však myslím, že poslední dvě série měli mít po 10 dílech i s tou delší stopáží a byl by dostatek času na všechny postavy. BTW: 58% si to opravdu nezaslouží, ale je moderní remcat a škemrat o remake :DDD Naštěstí těch spokojených je více jen nejsou tolik slyšet, protože nepotřebují brečet v každé diskuzi, pod každým příspěvkem atd... Jsem opravdu rád, že jsem mohl být u takového fenoménu jako GOT jsou a budou. Trochu jsem doufal, že by nám mohli dát spinoff Aryi alá Colombus. Nebo Jona za zdí... Spring is coming! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, v níž se sejde rada vysoce postavených lidí, můžeme za židlí Samwella Tarlyho (John Bradley) vidět plastovou láhev vody. (Sayko)
  • Daenerys (Emilia Clarke) poznamená, že si železný trůn představovala mnohem větší. Jde o odkaz na knižní předlohu, kde je železný trůn skutečně popisován jako obrovský, dokonce s přístupovým schodištěm, též vyrobeným z natavených mečů nepřátel Aegona Dobyvatele. (vojtaruzek)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama