Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem na něco čekal, alespoň drobné vysvětlení či náznak (konec v kostele a božího panáčka nepočítám)... Nedočkal jsem se, na začátku mi to silně připomíná Darabontovu "Hustou mlhu", nicméně ta je naprosto precizně vypointovaná, což zde NAPROSTO chybí. Pár napínavých scén a záběrů prostě nemůže stačit zahladit naprosto tupý a prázdný scénář. Snad ani režisér nevěděl, jak to vlastně bylo... 3/10! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hovado jedno malé! Samozřejmě musí utíkat pryč i když na něj někdo řve ať to nedělá. Z Anakina se stal Luke, stíny bůhví proč podivně mručí a všichni se chovají jako idioti. Pár docela povedených scén se tu sice najde, ale ta hořká pachuť, z toho že otázky zůstaly nedořešené a přitom jsme se celý film zabývali hovadinama, zůstává. Vizuál je ale celkem slušný. Prázdné ulice jsou fajn vždycky. Hm, to je tak všechno co můžu pochválit. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý , originální nápad, něco takového jsem dozajista nikde neviděl,ale z filmu jde bohužél cítit ten Rozpočet :) Je to takový spíše napínavý Thriller než Horor.. Nejvíce mě pobavila scéna s padajícím Letadlem, to bylo nečekaný v takovém filmu a určitě nikdo nedokázal odhadnout, kdo nakonec přežije !!:) ()

Krouťák odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň jednu hvězdu, opravdu chtěl.. Ale faktem je, že takové NIC jsem od loňských Bastardů neviděl. Z traileru čišelo napětí a i když jsem nečekal bůh ví co, tohle opravdu ne. Čeho se mi tedy dostalo ? Dostalo se mi 92 minut trvajícího utrpení v podobě nulové atmosféry, nicotné (né-li žádné) režie a nezáživných herců, balancujících nad dialogovou propastí (wtf pane scénárista ?) .. Pravdou je, že Vanishing on 7th Street nefunguje na žádné úrovni. Ani thrillerové a už vůbec né hororové. Tento výtvor bohužel splňuje všechna kritéria naprosto zbytečného filmu a totální ztráty času. ()

MarekLucin 

všechny recenze uživatele

První na co jsem si při sledování filmu vzpomněl byl Alan Wake.Tahle úžasná videohra na XBOX 360 mě děsila minulý rok a dnes jsem si ten strach připomněl a užil znovu.Podivné stíny přicházejí z temnoty a jen světlo vás ochrání.Nebylo to tak dobré a komplexní jako samotná hra, ale děsivé to bylo dostatečně.Až půjdete večer vynést koš, nezapomeňte si doma baterku :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama