Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

emdvojka 

všechny recenze uživatele

6.deň v inom šate. Reeves si odbehol z postavy Johna Wicka, aby nahral túto blbinu plnú nezmyslov a výmyslov. Výpovedná hodnota filmu je nulová, nápad je už prevarený a spracovanie je povedzme to slušne odfláknuté. Herci hrajú svoje úlohy nalinkovane a bez nálady. Tak peniaze dostanú tak či tak, tak prečo sa snažiť. No a výsledok je tento paškvil hodný jedného pozretia s okom zažmúrením a s hodnotením dvoch hviezd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE JSOU LÍHNĚ. MŮŽU V NICH NAKLONOVAT LIDSKOU BYTOST?“ … „TECHNICKY VZATO, ANO....“ /// Zajímavej (i když… ale to je jedno) nápad. Je to ovšem šitý horkou jehlou, takže často dvě chytrý hlavy řeší za pochodu věci, na který by jindy potřebovali kus života. (Z toho je mi jasný, že třeba já bych nikdy nikoho nevoživil…) Drží si to svoje vypravěčský tempo a vlastně není možnost nějak „zrychlit“ nebo strhnout. Je to dlouho takový tklivý… vědecký… drama. Nakonec se trochy vzruchu dočkáme, ale jde hlavně vo ponaučení (asi teda), že tyhle kousky doma nemáme zkoušet. Páč tolik chytrejch hlav… ano, i tady jsou nakonec dvě málo prostě v obejváku dokupy nedáte (ne vole, na toho paroháče nade dveřma bych nespolíhal!). Taky je zajímavý, jak málo tady hraje lidí… (jako postav). Tož taková jednohubka… Spíš nezávadná. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při neurálním přenosu se mi zašmodrchávají neurofibrily. 2.) Zjistím, jak v praxi vypadá, když se vymaže disketa. 3.) Píchám s umělákem. 4.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu, že scénář je ušitý hodně horkou jehlou, tak je tu největším problémem Reeves. Ten se na podobné role vůbec nehodí a pokud se snaží hrát hromádku nervů či nešťastného otce, tak působí směšně. Ale tady se vlastně nenašla žádná poloha, která by mu sedla. Neohromí ani technická stránka věci, což platí zejména pro okopírovaného robota. Film, který nemá nic, co by stálo za zapamatování. 30% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový ten koncept Hřbitova domácích zvířátek se i přes svou hloupost jen těžko omrzí. Místy jsem přemýšlet zda-li tohle nemá být spíše komedie. Nejvíce udiví, že postavám po jejich probuzení vlastně ani nedojde, kolikátého že vůbec je a že si tím pádem několik dní vůbec nepamatují co vlastně dělaly :) Keanu v roli vědátora, který chce zpět za každou cenu svou rodinu parádní. Nemusí hrát v dobrých filmech, stačí když jsou zajímavé. Hodnocení pro zábavnost vyženu výše. 50% ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Snad jenom námět filmu je zajímavý. Ostatní hodně pokulhává, protože někdo nedal dost peněz, nebo všechno schramstnul Reeves. Výzkumné zařízení Bionyne k smíchu. Když chci, tak si odvezu jediné vybavení a nikdo nic nepostrádá. Vždyť je to jen nádrž na růst klonů. Tedy vlastně tři. A to jsem potřebovat čtyři. Smůla. Doma v garáži vytvořím dokonalé postavičky a to se mi doteď v práci moc nedařilo. Štěstí. Následuje chvíle trapné akce a sladký hapík na závěr. No jasně musím dodělat poslední dcerku. A od teď se za balík klonuje v Dubaji. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)
  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama