Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Dospělí i se svým vzájemným kočkováním jsou O.K. Zato chuděra Brynn Clagett coby malá Sophie funguje spíš jako rekvizita, přemisťovaná dle aktuálních potřeb scénáře a režie z místa na místo. Její pasivita sice ničemu neprospívá, ale je víc než omluvitelná. Hraje se o ni, tudíž se všechno točí kolem ní: ONA je příčinou všech komplikací i hádek - O NÍ se mluví ... ale nemluví se S NÍ - a už vůbec ne K NÍ. Tak co by asi tak měla dělat - jaké komunikační a jiné dovednosti by měla převádět ? Kdyby byl místo ní angažovaný plyšový medvídek, který by nebrečel, ale bručel ... vyšlo by to nastejno. Jediné, co by možná nezvládl, je chůze - ovšem pro těch pár prchavých okamžiků by se mohl nechat zastoupit kaskadérem. Téměř veškeré šaškování kolem Sophie se tak ocitá mimo mísu ... a nejednou je i trochu přes čáru. Prezentuje přesně ten typ násilného, okázale prezentovaného humoru, který bytostně nesnáším ... 2,5* ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia, ktorá neprináša nič nové len recykluje nápady už dávno použité. Dá sa na to pozerať, dá sa u toho vydržať tak prečo to hodnotiť nejako záporne. Katherine Heigl je veľmi sympatické a do podobných úloh sa hodí a Josh Duhamel je taktiež sympaťák a spolu tvoria viac než znesiteľnú dvojicu - čo sa vo veľa podobne ladených filmoch nestáva. Life as We Know It je taká uvoľňujúca jednohubka - raz stačilo, viac krát to vidieť nemusím. ()

Reklama

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Roztomilé.... Já tady tyto filmy miluju, prvně se nenávidí a pak milují.a sociální pracovnice byla fakt skvělá :-) myslela jsem si že to bude další americký film všech těchto žánrů, ale mile mě to překvapilo.Možná proto, že Katherine , když hraje působí opravdu dospělácky , což není k těmto filmům typické. Úžasná scénka byla uspávání nad digestoří a kakání do kšiltovky :D A Joshe bych snědla stejně tak jako ten dort na konci(vrrr) .Moc pěkný, klidný a ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zklamání.Katherine Heigl mám hodně rád a právě díky ní sem si tohle obstaral a právě díky ní sem to i vydržel do konce.To ovšem neznamená,že je Life As We Know It dobrým filmem.Zkraje sice tvůrci brnkají na trošku vážnější notu (a divákovi na city) a snaží se nás obalamutit "inovativním" příběhem,ale pravda je,že ten sám o sobě až tak dobrý není a tvůrci pracují snad se všemi myslitelnými klišé romantických "komedií".Jak už to tak ale v poslední době bývá,nepříliš zdařile.Hlavní hrdinové se v mnoha případech chovají značně iracionálně,celkové obsazení vedlejších postav není zrovna nejšťastnější a co víc celé to vlastně není vtipné a těch pár dětských fórů s hovínkem to nezachrání...40% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, životní, roztomilé × příliš americké. Takový utahaný to bylo, ten začátek byl teda otřesný, jako brečet na začátku filmu to je docela síla. V průběhu filmu se řeší soužití a výchova dítěte, což mi přijde docela "dospělé", pak se do toho samozřejmě zaplete romantika a je to vyřízený. Holčička byla úžasná. Film dobrý na jedno skouknutí. ..ale bydlet si takhle skoro v lese, to musí být príma, dělaný jako pro horor a kriminální zločiny.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)
  • Dom, v ktorom sa natáčalo, bol v roku 2017 predaný za sumu 1 443 000 dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama