Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (268)

Dado 

všechny recenze uživatele

Medveď Yogi mal oproti obdobnému projektu so Šmolkami výhodu v tom, že už pôvodný kreslený seriál bol zasadený medzi ľudí a tak jeho vyčíňanie nepríde človeku okamžite ako umelá snaha o niečo, čím nikdy hlavný hrdina nebol. Ani to však filmu veľmi nepomáha, tých pár v celku podarených vtipov nemá šancu zakryť hlúpy scenár, slabé herecké výkon živých hercov a všeobecnú snahu tvorcov vyžmýkať zo známeho mena čo najviac peňazí za málo muziky. (40%) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Blbost. Hloupost. A dětem to kazí dobrý vkus. A nejen jim. Hrozivá částečně CGI blbost, s tou nejprostší zápletkou a otravnými charaktery kam se podíváš. Vlastně ani nevím, proč dávám tu jednu hvězdičku, snad z lítosti. Přistupoval jsem k tomu, že je to děsná blbost, ale dával jsem tomu šanci. A je mi líto, že ji Méďa Béďa nevyužil a zůstal blbostí, která je nudná a otravná i na poměrně krátkých osmdesáti minutách. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost slabej celovečerák... 3Digitalizace neznamená dycky krok vpřed. Sice jsem na to nikdy nějak moc nečuměl ani v klasické animaci, ale tohle by mě snad ještě mohlo odradit, né? Fakt tam toho moc k zasmání nebylo a když jo, tak se člověk taky nesmál, protože to bylo předvídatelný, takže se člověk fakt nesmál, medvěd se nesmál, nikdo se nesmál... možná zajímavější by byl film o jeho pedofilním bráchovi Méďa Péďa... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kedže som nikdy nepatril k obdivovateľom amerického, animovaného seriálu o prefíkanom medveďovi Yogim z Jellystoneského parku, tak som od tohto celovečerného snímku nečakal takmer vôbec nič. A možno práve preto som sa nakoniec celkom dobre zabavil. Práca animátorov na postavičkách Yogiho a jeho malého kamoša Boo-Boo je odvedená na výbornú. Kombinácia animovaného a klasického hraného filmu dala tomu pre mňa velice prijateľnú formu. Scenár je však hodne plytký. Ale ku tomu musím hneď podotknúť, že tento produkt je určený predovšetkým deťom. *** ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Film se ke mně dostal krkolomným způsobem zahrnujícím kamarádovu tchyni ignorující rozdíl mezi Bluray a DVD, co chtěla vnučkám pořídit pohádku. Byl jsem napružený předem, protože původní klasický Méďa Béďa z r. 1964 byl jeden ze zásadních filmů mého dětství (ne že bych byl takový stařík, za mého dětství o nějaké ty roky později šel nějak záhadně v kině a rodiče mě po prvotním úspěchu na něj vzali ještě několikrát). Během sledování moje předpojatost zmizela, film pro malé děti je to povedený, je přiměřeně vtipný, s docela pěknou stavbou příběhu. Klad je v mých očích Cavanagh, tomu rangera věřím. Zbytek je digitální a trochu nekomentovatelný, ale na druhou stranu proč ne. Samozřejmě sympaťák želva potěšila :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)

Reklama

Reklama