Reklama

Reklama

Bílý Elephant

  • USA Elephant White (více)
všechny plakáty
Trailer

Sám proti novodobým otrokářům v Thajsku. Chladnokrevného nájemného zabijáka Curtieho Churche v Bangkoku osloví neznámý zákazník, který mu dobře zaplatí, když zlikviduje členy gangu provozujícího obchod s mladými děvčaty. Kdysi prý unesli jeho dceru a přinutili ji k prostituci. Pro Churche je to práce jako každá jiná, brzy však zjistí, že celá věc je náročnější, než se původně domníval. Zastavit se však už neumí a za svým cílem jde bez milosti, jako by najednou nesnesl pomyšlení, že je ubližováno nevinným. Snad to způsobila i mladičká prostitutka Mae, která ho na jeho nebezpečné misi doprovází. Když dívka beze stopy zmizí a Curtie se ji snaží znovu najít, je šokován pravdou o jejím osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

"Vznasala sa nado mnou. Krasna vonava, trochu prerastana, jemne masko. Slanina. Kus tej krasnej slaniny mi napchal do ust Berrettu M83, zatial co ma sexualne obtazovali mlade thajcanky. Vzapati mi ale vystrelil mozog." Spoteny som sa strhol z tohto sna. A co nevidim. Thajske celkom uletene Becko, kde pre mna nesympaticky Djimon s nulovou schopnostou niest ostrelovaciu pusku robi levelove bodycounty na ulici, streche, bare. K tomu mu dopomaha.nieco ako svedomie s vyzorom thajskeho dievcata. Aj bez tohto filmu a titulkov je problematika zien v tejto casti sveta zufala a smutna. Ale jeden tmavy biely slon to nemoze takto zachranit. Samotny film im tu uctu nedava, lebo nie je logicky a inteligentne pospajany. Par scen nasleduje tak, ze s predchadzajucim dejom nesuvisi. Prestrelky su azijske a ludia odlietavaju, no je to len pre vyvolanie efektu nezlomnosti hlavneho hrdinu. Biely slon pri ovela lepsej rezii, scenary a schopnosti ho nejako prepojit mohol byt pokojovym filmom. Takto uplynul pomerne spekulativne a thajsky zhulene. (Videne 7.11.2020, AMC archiv) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ TO DĚLÁŠ?“... ,,UBLIŽUJÍ LIDEM!“....... /// Bangkog – nešťastný město. Jako lék by mohla platit Barret M82 v rukách blázna, kterej s ní odvádí kvalitní práci. Zdá se, že jeho snažení nemá smysl (– jedině snad jako pomoc z nezaměstnaností, páč obchodníků s bílým masem ubejvá a vznikají tak nová pracovní místa), ale dělá to z přesvědčení a ke všemu ho to baví. Škoda tý fantasmagorie s malou holkou. Kdyby to udělali jako čistokrevnou akčňí ,,likvidačku“ , nemyslím si, že by bylo co vytknout. Kdyby......A JEJÍ HLAS MU POMÁHÁ.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč měl doktor Barták tak rád Thajsko. 2.) Nevím, jak odbourat z těla heroin. 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“ a ,,urotundy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Zase jedna sračka, ve které se objevila jediná charismatická osoba, a to Kevin Bacon. Vlastně si to bez něj ani neumím představit. Logičnost jednání a loajálnost některých postav, hrdinného černouška včetně, nezná mezí. Jakože s ostřelovačkou a vykosením dvou gengů obchodujících s náctiletými japonkami dostane zadostiučinění?! A ten mysteriozní podtext s čísnkými duchy byl co?! Když k tomu přičtu mnichy, kteří zde působí dost vtipně, vyjde mi skoro odpad. Ale to bych bílému slonovi ublížil. 20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když sem objevil tenhle film,a v kolonce režisér bylo jméno Prachya Pinkaew,byl sem docela natěšenej.Ong-bak byl sice co se týče příběhu hodně průměrnej,ale ta akce byla naprosto neuvěřitelná,dokonale akrobaticky našlapaná,že sem jen čuměl.Ale elephant je spíš malinko pod průměrem.Akce děsná,příběh tuctovej,a herecky,hlavně díky tomu bezvlasýmu pitomcovi,hodně podprůměrný.A hrozně mě mrzí,že v tomhle se utápí můj oblíbenec(hlavně díky Rozsudku smrti)K.Bacon,protože tady nemá co pohledávat.Možná bych s přimhouřenym okem sesmolil tříhvězdičkový hodnocení,ale debilní konec mě přesvědčil jít na dvě.30%. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Průměrnej film s dobrým úmyslem. Film, který se nám snaží ukázat další z problémů naší doby a kruté civilizace, kde prachy smetou všechno a všechny. Nyní nás filmaři směřují na dětskou prostituci, zejména pak asi na nejhorší zemi (nebo minimálně jednu z nejhorších) v tomto hnusném byznysu, Thajsko a jeho hlavní město Bangkok (กรุงเทพมหานคร). Asi by pro daný problém a i film samotnej bylo lepší nasměrovat na něj lidi/diváky jiným stylem. Akční řežba, navíc postrádající určité logičnosti, není zrovna tím pravým ořechovým, co by mělo nebo chtělo lidem projet závity. Jestli tohle někdy uvidí nějaká ta thajská prostitutka, tak si asi jenom řekne "tak to teda dík hoši ze západu" a dá si další do žíly. Akční scény good. Střelba, bitky, to všechno ujde...ale dál už raději nemyslet a všechno bude o.k. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Hned v úvodu filmu můžeme v Bangkoku vidět reklamní poutač na film The Expendables (2010). (Terva)
  • Natáčelo se v Thajsku v Bangkoku. (Terva)

Reklama

Reklama