Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už po prvním příběhu, respektive spíše skeči s Jackmanem a Winsletovou mi bylo jasné, že nepůjde o korektní komedii s korektním humorem. Což se opravdu potvrdilo, protože většina skečů je buď vyloženě trapná nebo absolutně o ničem. Přiznám se, že velká koncentrace hereckých hvězd byla ale velkým lákadlem, ikdyž sledovat oblíbence v podobné slátanině bylo nakonec spíše utrpením. Bohužel jen tři skeče měli jakýsi nápad a vtip, a to právě onen první skeč s Jackmanem a Winsletovou, pak s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a pak s Halle Berry. Zbytek byla jen přehlídka WTF momentů a fekálního humoru za hranicí snesitelnosti. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo dát filmu přes hubu, tady bych neváhal ani chvilku. Dzeyno: nepleť si smysl pro humor s úchylkou pro absurditu a lacinost snoubenou s fekal-animal-pornem. Nejzbytečnější investice do filmu v mým životě. P.S: Nejsem znechucenej ani uraženej; zas takový grády to nemělo. Jenom nerozumím tomu, proč absurdita kino-průmyslu nekončí zhovadilostma typu HIT? Všichni už přece dávno věděj, že vám jde o prachy... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo z traileru pochopil, že se zde objeví taková obrovská kupa známých tváří, muselo být jasné, že tento film buď bude hit, nebo naprostej průser. No hit to asi nebude pro nikoho, ale myslim si, že je to tak mezi. Já se celkem pobavil a byl jsem rád, že se tam objevilo tolik známých herců. Sice poněkud nešikovně, ale každý uzmul krátkou část a většinou to byla sranda. Já jsem v dnešní době vděčný za každou komedii, tak můžu s klidným svědomím udělit filmu 75%...[26.01.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Richard Gere (šéf) si film vôbec nepozrel a podľa jeho slov ani neplánuje, pretože ho nepovažuje za vydarený a pozretie by bolo podľa neho stratou času. Úlohu prijal len kvôli režisérovi Stevenu Brillovi, ktorý je krstným otcom jeho nevlastnej dcéry. (dyfur)
  • Z filmu byly vystřiženy dvě části. První byla o stydlivém nekrofilovi (Anton Yelchin) pracujícím v márnici, kde znásilňuje mrtvé ženy, přičemž jednu z nich omylem oživí. Tato část byla vystřižena poté, co sklidila velkou kritiku na testovacím promítání. Druhá část byla o rodičích (Tony Shalhoub a Julianne Moore), pátrajících s pomocí soukromého detektiva (Bob Odenkirk) po své zmizelé dceři. (Cheeker)

Reklama

Reklama