Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Prosím pekne, čo malo toto akože znamenať? Film? Dokument? Komédia? Fraška? Nerozumiem a ostávam mierne zhrozená. Snažila som sa na to pozerať s nadhľadom, ale každou minútou to bolo ťažšie a stávalo sa z toho väčšie utrpenie (pre mňa a mám pocit, že ja pre Phoenixa). Ono je naozaj náročné pozerať sa na to, ako sa váš obľúbený herec totálne zhovaďuje. A keď niekto povie, že končí s hraním, tak nech to prosím aj splní - tobôž v tomto prípade! Zbytočná vec. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

UPOZORNĚNÍ PRO FANOUŠKY JOAQUINA PHOENIXE: Pokud se podíváte na profilovou fotku tohoto vynikajícího herce na csfd.cz - rozhodně nic takového v tomto snímku neuvidíte!!!! Celý film místo tohoto "fešáka", sympaťáka a v některých rolích opravdu ;) velmi přitažlivého muže, nahradí "něco" s fousy pomalu na hruď, vlasy s náznakem zbytků dredů, neustále stojícím chomáček zacuchaných vlasů, které působí dojmem "neznám hřeben a ani nechci poznat" :D a pivním pupkem 50ti letého pravidelnéh pijáka piva :) Smůla tohoto dokumentu je v tom, že jsem od začátku věděla, jaký je jeho smysl a myslím si, že mi delší dobu potrvá, než se budu moct na Joaquina podívat opět s úsměvem a ne s znechucením...Jak už tady ostatní komentovali - film je takový nemastný, neslaný...Spíš mi přišel trapný a přesně - nejsem si přesně jista, zdali TOHLE měl Joaquin zapotřebí... ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Za sebe můžu napsat, že I'm Still Here byl jeden z těch filmů, kde byla vysloveně dřina ho přelousknout celý bez použití rychloposuvu, ale tu chuť jsem měla mockrát. Nevím přesně co tím oba kluci sledovali, protože moje hlava to všechno nestačila pobrat a chvílemi jsem měla silně smíšené a nepříjemné pocity. Joaquine chtěla bych vidět tvou skutečnou duši a tvé skutečné srdce, což se ale mně pozemšťance nikdy nepodaří. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Joaquin si za přeměnu sebe sama v lidskou trosku, za tu odvahu stát se hvězdou i za mikrofonem (ať už je ten hip-hop jeho budoucností vysněnou či fiktivní) a tím se před tolika lidmi odepsat (a možná si tím i radikálně pošramotit svoji budoucnost) zaslouží hvězdiček alespoň pět. Ovšem dokument samotný mě spíše nudil. Vadila mi ta všudypřítomná kamera, která si v některých chvílích nedokázala držet odstup, což svědčilo spíše o jednoznačném kalkulu. Sám jsem zvědavý, jakou cestou se teď Joaquin "Moterfucker" Phoenix vydá dál. Jako herec mne rozhodně zklamat asi nemůže, ale jeho cédéčka bych asi neměl chuť poslouchat. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Joaquin Pheonix aka Trol Master. koukat se na to moc nedalo a posouval sem, ale obrovskej respekt za to jak si jeden z nej. herců ze sebe dokáže udělat tak absolutní prdel a všechny tak totálně trolit :D wowowwow. :D  místama sem se tak hodně smál jak sere na nějaké "mělo by se" a "měl bych" absolutní hra s charakterem, hra s egem. (ale ja jasný že toho trola v sobě samozřejmě má i přirozeně, jinak by to takhle moc dobře nedal) :D ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • 22. září 2010 se Joaquin Phoenix vrátil jako host v Noční show Davida Lettermana. Tentokrát přišel upravený, oholený a živě diskutoval o celém projektu a potvrdil, že Letterman o ničem předem nevěděl. (Sony1994)
  • Phoenix v následující návštěvě v Late Show potvrdil, že rozhovor s Lettermanem nepřipravovali. Údajně si však myslel, že zkušený Letterman pozná rozdíl mezi hranou postavou a reálnou osobností. (Brousitch)
  • Pravdu o filmu odhalil režisér Casey Affleck světu na začátku září 2010 a výkon Phoenixe označil za "jeho životní roli". Samotný film měl poté premiéru na MFF v Benátkách 6. září. (Sony1994)

Reklama

Reklama