Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (95)

artemis2 

všechny recenze uživatele

Možno sú 4* za takúto záležitosť veľa, ale mne sa to proste páčilo. Vôbec mi pri tom nevadí, že je to film skôr pre teenagerov a ani to, že to má jednoduchý príbeh plný klišé. Dobre sa na to pozerá, nie sú tam zákernosti ani trápne fekálne vtípky a človeku sa to síce naveky do pamäti nevryje, ale príjemný pocit to zanechá. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Tuto "horrorovou" komedii jsem shlédl prazvláštním způsobem. Zaplá televize, snad tři reprízy a okamžitá vedlejší činnost u televize zapříčinily, že jsem tento film vlastně poskládal celý z útržků dohromady a mohu ho tedy hodnotit. Co si budeme vykládat, pokud bych toto dílo měl sledovat po celou dobu se 100% soustředěností, tak mi asi hrábne. Není to nic moc, to opravdu ne.. Stereotypní děj, klasické rozuzlení, standardní herci. Kouknout na to můžete ale nic neočekávejte... ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, prostý film pro náctileté holky. Netvrdím, že jsem se nebavila, ale je to prostě kýčovitý americký film. Alias celý život na střední se točí jen kolem maturitního plesu? Jo jasně, žijte dál v pohádce. Ale hvězdička a půl za to, že jsem se nenudila. P.S. Drama? To jako vážně? Asi drama kvůli hrozbě, že nebude ples:D ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesmyslný film vhodný akorád tak pro teenagery. Hodně se divím, že do hlavní role nebyla obsazená Hillary Duff. Hlavní o co ve filmu šlo bylo připravit co nejlepší kulisy a výzdobu maturitního večírku. To vše s nádechem romantiky a lásky dvou mladých lidí, kteří se nejprve nenávidí a pak se do sebe zamilovali. Disney už natočil podobných filmů nezpočet a pořád jim ještě nedocvaklo jaký sračky točí. Celkem 15% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Čas od času není od věci podívat se na film, kde se řeší problém tak zásadního dopadu, jako že někteří nemají s kým jít na maturiťák. Ale nutno říci, že produkční společnosti se podařilo namíchat poměrně zdařilý mix sympaťáků a sympaťaček, na jejichž nápady a úsilí o vyřešení výše zmíněnéh problému bylo poměrně zábavné se dívat. Neotřelým bylo na filmu to, že ne u všech došlo ke konečnému spárování a následnému uspokojení předplesových tužeb a rovněž to, že za největšího blba byl nakonec černoch, je na poměry současné kinematografie téměř až provokativním činem. Zdařilé dílo, až člověk dostal chuť na nějaký ten maturiťák zajít... ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama