Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Obsahem dětská charakterní komedie, formou podbízivost pro nedospělé dospělé, nasáklá téměř všemi podobami laciných klišé, výjimečná snad jen tím, že krom miništěku Hugha Jackmana žádná z postav nevzbuzuje ty správné sympatie. Zbývalo tak spoustu času, abych žasla nad kdysi sexy Alicií Silverstone, sešlou do usedlé maminy s výrazem "zbavena svéprávnosti", obdivovala make-up Olivie Wilde (má takové příjmení, co jí zrovna padne k roli :-)), díky kterému její krása brala dech jen hodně zblízka, jako tvář v davu se jeho vinou měnila ve výstřední vietnamskou obchodnici, nechala se přesvědčit oxymorónovou postavou Jennifer Garner, kterou ale stejně nedokážu brát vážně a asi už navždy pro mě zůstane herečkou nižší kategorie, jako stvořenou právě pro kousky podobného ražení... nu a pověstnou třešničkou, trůnící na vršku žluklého máslového dortu se stala ta malá, přechytralá, čokoládová performerka... Pro tuto infantilní zábavu - krom poučení s poctivostí nejdál bla bla bla - bez jakéhokoliv smyslu (až do smrti budu dumat nad tím, proč pan Pickler nezaplatil za erotickou službu) nemám po ruce víc hvězdiček, nežli jednu - za imaginární proslov s přívalem skutečných myšlenek, co bublaly pod dokonalým veřejným povrchem filmové Laury a za slušnou hudbu... a to jsem dnes rozdavačná! Ale nevěšme hlavy, třeba to příště vyjde se sádlem :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

SEX, MÁSLO a ROCK ´N´ ROLL.............ještě někdo si vzpomněl na Guestovy postavičková leporela (Čekání na Guffmana, Nominace na Oscara, Nejlepší show)? Možná jenom, že tento indie mléčný výrobek zve na menší množství figurek v betlému. Co však mají bezesporu společného je jakýsi druh rafinované nenápadnosti, ve které si, komu nevadí hledat, najde své poselství a bohužel i dojem kazící nevyváženost chuti. Bylo to zkrátka jenom takové obyčejné máslo..........chutné, ale ke svátečnímu menu nedostačující. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Máslové, sochařské, americké, podlé, umělecké, soutěžící, mstivé, bojující. Bůh žehnej Americe! A jako komentář by to stačilo. Dobrá komedie o "praštěnosti" Američanů, jejich bizardních soutěžích, bojích a válkách mezi sebou. Jennifer byla opravdu roztomilá americká ženuška s citem pro rodinu, americké cítění a hrdost.. Co naplat, stejně fandíte malé černé osiřelé holčičce, kterou si konečně k sobě vzali normální bílí lidé. Jak to dopadne? Vlastně tak nějak nijak. ..soutěž v sochařství z másla je dost ujetý a jestli tohle existuje tak to je teda mazec.. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Co je to sakra za obsah filmu??? No nic. Film mě hodně mile překvapil. Pustil jsem ho hlavně přítelkyni (kterou nakonec taky docela bavil) a sám jsem si ho také užil. Sprostá nádherná kurva v podání Olivie Wilde, která nikde nebyla tak nádherná! Ty Burrell hraje to samé co v Takové moderní rodince a je to zase super. Humor trefující se do američanů, kultury, politiky a dalších věcí, které nemusí každý pobrat. Prostě hodně fajnové překvapení. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Predstavte si, ako niekto vyraba slavnostnu veceru: pekne upravene napadite menu z kvalitnych ingrediencii. Mate to? Uz je to na tanieri a vonava para pomaly prenika z kuchyne, staci to tam odniest, lebo je to prakticky hotove. Tak, a teraz sa do toho kuchar proste necakane vyserie. Vocpe do toho svoju chlpatu rit a s rehotom obserie cele to menu. Tak toto je tento film. Kdesi v zaklade sice citit ludskost a kvalitu, ale tie hovna v tom hodne prerazaju. Akoby dali do cokoladovej torty cyankalin. Dnes je to casty zamer: navnadit divaka na "komediu", kde medzi miluckou 10-rocnou dievcinkou a paradnymi kreaciami z masla, je odrazu roztrtkana rodina, polonaha lascivna potetovana kurva, dalej lezbicka pubertalna dcera rodiny, ktora sa za 600$ od tej slapky necha vylizat, modliaci sa autoopravar, ktory dakuje panbickovi doslova za "pekne tuhu kundicku" rychlovky s manzelkou cudzieho tatka rodiny, ktora si to s nim prisla rozdat do autoservisu po 20-tich rokoch. A do toho male 10-rocne dievcatko filozofuje o "nemocnej kundicke" dakej zenskej. No a ozaj, obcas su v tom i nadalej tie maslove kreacie, aby ste nemali pocit, ze "kua, co je to za pikovina, malo to byt o masle a oni tam len jebu". Ale tie hovna sa ignorovat zial nedaju. Clovek sa pyta: PRECO. Preco takto schujit peknu, romanticku a pre deti vhodnu maslovu rozpravku? Preco sa treba vysrat do pekneho filmu? Co za chorych uchylov robie tieto zmrdanice? Cisty ODPAD. Uz na uvod rozpravacka do jednej vety zapracovala "maslo a sex", cize mi to bolo hned divne, nakolko sme chceli "komediu" a nie tretotriednu nizkorozpoctovu mrdanicu, kde sa mam gulat od smiechu pri obtrtkavacich ftipkoch. No skoda, hodina v prdeli, zostalo len rozcarovanie a Novo-rocny smutok. Keby to ti skodlivi zmrdi neboli takto doprasili, mohol vzniknut zaujimavy, tak trocha "americky" filmik o maslovom umeni, kde jedna karieristka tazko nesie zrucnost maleho dievcatka - ako zapletka komplet postacujuce, kua, sak slo len o maslo. Lenze prave to sa asi zdalo moc slabe v rezii, takze tam zapracovali k maslu vzajomnu manzelsku neveru, ich nevlastnu dceru lezbu, sex nastojaka von-dnu-hotovo-kto-si, drogy (lezbicka je zhulena, ked sa necha vylizat za 600$) atd., nez je cloveku tak zle, ze to proste asi 20min pred koncom vypne a namiesto dalsieho nasavania toho jedu vypisuje na csfd tento komentar, aby sa dalsi nenechali ojebabrat, ze sa jedna o "komediu". Mala by tu byt kategoria "kozojeby" a fair-play by sa to tam malo len tak hemzit podobnymi uchylarnami. Budu zvracet. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se ve městech Bossier City a Shreveport v Louisianě. (Cheeker)
  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama