Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (82)

haj 

všechny recenze uživatele

1,5* Pro mě totálně nepochopitelná záležitost, proč Tony Jaa se vším svým talentem a šikovností natočí takovou blbost. Tam kde první Ong Bag nebo Tom Yum Goong nabízely úžasnou tvrdou akci s propracovanou choreografií a neuvěřitelnými kaskadérskými kousky, kdy všechno bylo perfektně přehledně natočený, tak v případě dvojky TYG dostaneme spoustu špatných počítačových efektů a když už dojde na nějakou akci bez efektů, tak si všichni neustále vypomáhají dráty a do toho je všechno na asijský poměry netradičně rychle sestříháný, takže se přehlednost spíš blíží Hollywoodu. Jednoduše řečeno, v celým filmu jsem se nedočkal ani jediný akční scény, která by se aspoň přiblížila nejhorší akci v předchozích dvou zmíněných filmech. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokračování snímku "Tom Yum Goong" (v české distribuci nesmyslně pojmenovaném Ong-Bak 2) se nese v úplně stejném duchu jako první díl (opět krádež slona) se stejným hrdinou (ačkoliv sem měl za to, že v předchozím filmu zemřel). Vzhledem k tomu, že Tony Jaa není herec, ale bojovník a kaskadér, nicotný příběh by nevadil, kdyby měl film co nabídnout v akční rovině. Bohužel však bitky vypadají daleko hůře než v kterémkoliv jiném Jaaově snímku a podle mizerných triků a jasně viditelného pozadí, vypadají všechny akční scény příšerně a Tony, jakoby už byl ze všeho unavený a nechtěl předvést nic nového. Silně nepovedené. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to o dost vážněji pojatý než předchozí eposy co jsem z Tonym Jaa viděl. takže to není až taková bláznivina a místy to dokonce dává i smysl. Souboje jsou pořád promakaný, nicméně musím se tu připojit ke kritice těch vymaštěných zpomalených 3D efektů. Děsně to ruší a je to tu v podstatě jenom na efekt aby si film hrál na něco čím není, ale tak musí přece i v Thajsku ukázat, že na to mají je to totiž fuckt brutální děsně supr čupr a maximálně cool co na tom, že se na to nedá dívat. To už je věc druhá...50% ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Ukradli mi slona a já ho chci zpátky 2. V podstatě se po shlédnutí prvního filmu nedá ani předpokládat, že by ten film byl o nečem víc než jen mlácení, mlácení a mlácení. Příběh? Scénář? Ani náhodou. Jelikož si v tom prvním nezamlátil Tony Jaa dostatečně, prostě se rozhodl, že si toho slona nechá ukrást ještě jednou, aby sranda pokračovala. Jenže oproti třeba Ong-bakovi i ty mlátičky byly takové nudné a nezajímavé. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ty vole, takhle nasraný jsem dlouho nebyl. Ještě zpočátku, kdy jsem koukal na akci s těma motorkama, jsem se ptal sám sebe, kdy Tony předvede něco fakt parádního, jako v minulých dílech. Kupodivu se tak občas stalo, jinak je tohle zbytečná hovadina. Příběh má smysl, ale je to blbost a úplně to ruší dění ve filmu. Když do toho příběhu zapadají aj ty 2 krávy v bílém, je to ještě horší. Souboje působí skutečně trapně a stereotypně, sem tam něco Tony předvede, ale to co člověk viděl předtím, je prostě pryč. Sračka a fakt zklamání. 3/10 PS: Akce nejen že je trapná jak něco, ale to s tou stovkou motorkářů je vrchol debility. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli dlouhotrvajícím povodním v Thajsku muselo být na několik týdnů přerušeno natáčení. (Raztubyl)
  • Při souboji v podzemce, mezi Khamem (Tony Jaa) a Číslem 2 (Marrese Crump), když příjíždí vlak směrem od Čísla 2, tak Kham chytne Číslo 2 a skloní se před vlakem mezi koleje. Když vlak odjíždí, tak Kham a Číslo 2 mají místa prohozená (vlak odjíždí Číslu 2 za zády). (bugfoot)
  • Tom Yum Goong 2 je šiesta snímka režiséra Panna Rittikraia, v ktorej hrá Tony Jaa a zároveň piata, kde sa predstavil Patrick "Kazu" Tang. Rovnako je štvrtým filmom režiséra Prachya Pinkaewa, v ktorom sa objavil Petchtai Wongkamlao. Taktiež sa v ňom po druhýkrát stretli JeeJa Yanin a Patrick "Kazu" Tang a štvrtýkrát Tony Jaa a Dan Chupong. Pre Tonyho Jaa a Petchtaia Wongkamlao je snímka už siedmou spoluprácou. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama