Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (63)

Aljak 

všechny recenze uživatele

To bolo čo? Manuál pre slušné dievčatá ako sa stať poddajnými štetkami? Niečo ako American Pie na dievčenský spôsob, až na to, že toto nepôsobilo ani moc zábavne, a podľa mňa to bolo až príliš perverzné a nevkusné. Dejová línia tiež nič moc, stále len o tom istom, ako keby nič iné neexistovalo len sex. Myslel som, že nakoniec sa to vyvinie do nejakého romantickejšieho rozmeru, ale napokon to zostalo v tej rovine egoizmu a získavania "popularity". Takže z môjho pohľadu dosť stupidný film, a keby v tom nehrala očarujúca Aubrey Plaza, tak by som to bez ľútosti poslal na odpadisko filmov (a to veru často nezvyknem). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie o sexu. Jakože při některých situacích, do kterých se Brandy dostávala, mi bylo až trapně za ni. Jinak párkrát se člověk zasmál, viděl tu řadu oblíbených herců ve stupidních rolích - vlastně je úplně zbytečné je vyjmenovávat, protože všichni tady byli dobří herci, které znám z mnohem lepších rolí. 1-2*. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna to ťahá dole - tá s tým "snickersom" v bazéne - hodne trápne, zbytočne fekálne a film by sa bez toho obišiel. Teda ono je to celé o prasačinkách, miestami na úkor dobrého vkusu, od začiatku do konca to útočí na spoločenské stereotypy a je to drzé, vtipné a trefné, iba to hovno to u mňa kazí. Ako vlastne vždy. Atmosféra 90. rokov nefunguje dokonale, ale neskutočne ma také niečo dokáže potešiť, všetky plagáty a hudba - perfektný pesničkový soundtrack, narážky, citácie, satira... A Aubrey bez komentára. Guilty pleasure (Silvester 2013). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nezkušená děvčica štrógluje listama od stromglů, aby vypsala všeco, co nikedy nefachčila, než bude valit do hokny, jako třebas hopnout do regála s nesymfonickým řízkem, se kterým by provozovala šaška v manéži bez Bolka Polívky, pak vyzkúšať rukodílo, prstoklad a kdoví co ješťa. Měla to pěkně vygómané. Mozkovčica zažije fešné noci s několika kohúty. Jenže já už na takové filmy zrovna nejsem, je to spíše pro mladší a navíc tu Mae nehraje, takže jsem byl docela zklamaný. Tož povalím dom. Zdar jak sviňa! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Žádné velké naděje jsem do téhle komedie nevkládal, ale nakonec jsem se dočkal něčeho, s čím jsem opravdu nepočítal. Smál jsem se u toho nahlas, což tedy pravda, většinou plynulo z trapnosti některých vtipů, ale pořád mě to bavilo. Intelektuální holka, která se před odchodem na vysokou chce stát ženou, což znamená, že chce vyzkoušet všechno a dobrat se až na vrchol. Skvěle vybraná herečka do hlavní role, no a nakonec i herci do ostatních. Přítomnost agenta Coulsona mě mile překvapila. Ten příběh není až tak originální, pořád je to tom, že holka si vybere toho špatného, ale ty ostatní prvky fungují dobře. "Vyhonilas mi ho! Copak tohle nic neznamená?" "Užij si svůj penis." "Máš pod tím pončem ptáka?" Skvělé hlášky! Chtěl jsem dá nižší hodnocení, ale tohle mě prostě dostalo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)
  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)

Reklama

Reklama