Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na Hangover přišla odpověď od Protinožců. Místy trošku trapná záležitost, která ukrývá několik povedených zápichů. Všemu kraluje samozřejmě beran, jenž nedopatřením spořádá několik balíčků kokainu zrovna v době kdy si pro ně jede jejich právoplatný majitel.... Jak tohle dopadne to si asi každý umí představit. ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Partička ožranov, outsiderov, smoliarov či iný druh spoločenských hovád býva často zdrojom zemitého či hrubozrnného humoru takého žiadaného na plátnach kín. Často ale nie vždy. Tento film je príkladom toho ako dokáže byť takáto partička nefunkčná, otravná a zbytočná. Nič tu nefunguje a nekoná sa ani útok na prvú signálnu, vtipy tu nie sú žiadne. Len pokusy o vtipy a tie vyšumia do trápneho zamyslenia sa prečo niekto toto natočil, a hlavne prečo to pozerám. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Britská verze všech těch možných uřvaných filmů o svatbě nejlepšího kámoše a pařbě na této pro ně ohavné party. Britové (a Australané) dokázali, že to jde i bez fekálií a trapnosti. Pařmeni mají sympatické obsazení, několik vtipných scén a rozhodně vám na konci nebude zle, tedy pokud se nezpijete jako tato čtyřka. Mimochodem a pak, že beran není sexy! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsme si takhle v jeden prázdninový podvečer vyjeli na kole do svitavského kina. Nástrahami křížících se cyklotras a kamiony prošpikovaných silnic jsme se statečně probili až do okresního města, dech obohatili odérem česnekové polévky a neomylně si to zamířili do prostor tamního kulturního centra. Jaká to náhoda, že zrovinka Pařmeni byli z celého prázdninového filmového menu nejlevnějším trhákem, a tak jsme za osmdesát žetonů vysolených u pokladny záhy vyfasovali vstupenku do zrekonstruovaného svatostánku. U vchodu štramák důchodového věku v obleku, uvnitř pak barevná opona, velká světla, podlaha potažená kobercem, a především polstrované měkoučké sedačky, do nichž naše propocené zadnice zapadly jako mraky za obzor. Už si přesně nevzpomínám, co jsme od Pařmenů očekávali, ale když se spustil dabovaný slepenec snad všech teenagerovských komedií, jaké kdy spatřily světlo světa, navíc s ovcí v hlavní roli, s vděkem jsme jako cenu útěchy přijali zlevněnou čokoládu z Tesca. Několik scén sice bylo tak vtipných, že hrozilo promočení oněch polstrovaných sedaček, většina gagů však nesla punc předvídatelnosti, obehrání a tudíž vyšuměla do ztracena. Do ztracena také upadly závěrečné titulky, které nám léty protřelý promítač uťal v domnění, že jsme na jejich polstrovaných sedačkách usnuli. Paní manželka nám pak následně div ne uťala i velice mužný proud na záchodcích, a se slovy "počkej, ještě šli chčit na hajzlik" společně zavřeli kino takovým fofrem, že jsem ani nestihl řádně vyklepat. Vyklepání tak přišlo až při zpáteční cestě, na níž padající chlad, setmění a s ním spojené bloudění po lesních hvozdech způsobilo, že jsem byl vyklepaný ještě druhý den ráno. Co k tomuto zájezdu dodat? Vnímavý čtenář se jistě dovtípí, že moje tři hvězdy nenáleží ani tak filmu samotnému, jako spíš cestovní kanceláři Pepinec, =woody= & Lenka, bez níž by se vyčpělí Pařmeni stali chybnou volbou v nabitém letním harmonogramu. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Australské prcičky trojka (svatba). Ovšem bez humoru a šťávy. Australané se chtěli vyrovnat amíkům a natočit šílenou a mladistvou komedii… Partička kamarádů kazících svatbu, beran, dealer, drogy, alkohol, pedantský tchán a povolná zfetovaná tchýně, to vše mělo zajistit litý úspěch. Podle mě to nevyšlo podle představ... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama