Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Gabriel Macht mě prvně zaujal v roli konkurenčního "dealera léků" ve filmu Láska a jiné závislosti. Jenomže to jsem ještě netušila, jak úžasný bude v Suits. Naprosté překvapení. Hraje charakter, který je zbožňovaný i nenáviděný, arogantní i soucitný... hajzl, který se řídí pravidly. Jednoduše mi je nesmírně blízký. Suits je netradiční seriál o právnících a navíc obdařen neskutečně sexy Gabrielem Machtem. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Aaron Korsh | Hudba: Christopher Tyng, Opening theme "Greenback Boogie" by Ima Robot | Produkcia: Gene Klein | Distribúcia: USA Network | Štúdio: Universal Cable Productions, Hypnotic Films & Television, Open 4 Business Productions || Inteligentný, vtipný, dramatický, svižný, pútavý. Takto vyzerá seriál Suits. Nič viac, nič menej. S01-04: 100% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Strhující exhibice sympatických ksichtů, filmových citací, slovní vaty a obleků šitých na míru v cimře korporátní Ameriky. Inu, bez mučení přiznávám, že jsem na pár vteřin ucítil cosi jako sympatie k té mrzké profesi. Samozřejmě to má své mouchy, happyendy se tu metá do všech stran a tu a tam nějaká logická díra prosákne na povrch, ale co na tom záleží, když je celek tak sympatický a druhá série graduje kadencí luxusní asijské štětky při handjobu pupkatého Švýcara. Asi spíš jako ten Švýcar nebo tak nějak. Každopádně někdy po druhé sérii dávám sbohem, neboť nadprůměr tohoto seriálu je velmi, velmi mírný a existuje spousty lepších, u kterých můžu plýtvat svým životem. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár dílů slabších, ovšem po zhruba čtyřech dílech dostáváme naprosto ultímátní nášup výborné podívané. Není to čistokrevná komedie, přesto se člověk nejednou zasměje, není to čistokrevné drama, přesto prvky dramatu tady jsou. Zkrátka nám Kevin Bray dokázal naporcovat geniální rovnováhu mezi vtipem a dramatem. Herci jsou výborní, Gabriel Macht jim jednozačně vévodí. 90% a nečekaně vyčkávám na další díly. ()

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Další latentně homosexuální seriál, který nutí diváka tweetovat v průběhu jeho sledování. Dva vysoce postavení právníci, jeden mocipán, druhý marcipán, se přetahují o mladého zajíčka, který je schopen z ambiciózních a dravých mužů, udělat muže citlivé a empatické. Ženy zde představují roli matek, za kterýma se nechodí pro radu pracovního charakteru, ale jedině, aby udobřily hochy, když jsou na nože. ____ Tohle se může líbit jedině lidem, co žijí na Manhattanu nebo těm, co vyznávají obdobnou ideologickou zvrhlost. Jo...a cituje se zde Top Gun. Je to náhoda? #Suits ____P.S.: Pokud aktuální seriál, tak čtvrtá řada Breaking Bad. Jo, a Trent Reznor a The XX by se za ty ukradené motivy určitě obraceli v hrobě, kdyby v nějakém byli. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • V seriálu se několikrát přesuneme do minulosti. Aby to divákům dávalo smysl, vždy je napsané, o jakou dobu se jedná. V pozdějších epizodách se barva kamery vždy zbarví do tmavě oranžové a díky tomu diváci mohou poznat, že se daný děj odehrává v minulosti. Všimnout si toho lze, když Harvey (Gabriel Macht) pracoval jako okresní advokát nebo když Michael (Patrick J. Adams) studoval. (TadeasK7)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama