Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

cab 

všechny recenze uživatele

Pravnicka (Ashley Judd) se pousti do obhajoby sveho manzela (James Caviazel), obvineneho z vojenskeho masakru ve stredni Americe, s pomoci odbornika na vojenske pravo a byvaleho alkoholika (Morgan Freeman). Klasicky soudni thriller se zamotanym zaverem, ktery prevrati vse vzhuru nohama. Sledovatelne herecke vykony. 65% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Film s několika dějovými zvraty, které překvapí a potěší. Přesto je jasné, že se tenhle film asi zrovna nestane věcí, kterou bych si pouštěl vícekrát. Morgen Freeman dobrý, ale ne v životní roli. Jinak film nepotěší poměrně vlažnými hereckými výkony, kor ze začátku se mi zdálo, že člověk obviněný z vraždy by asi s úsměvem trochu víc šetřil. ()

Reklama

rytir1 

všechny recenze uživatele

Kdo chce tento film srovnávat k seriálu JAG, měl by ho rovnou na začátku vypnout a jít se projít ven. Pak se s čistou hlavou vrátit a podívat se na obojí znovu. Tento film přesně vystihuje ty, kteří se u hodnocení snaží akorát najít myšlenku a koukají na filmy jen tam kde nějaká je. Přitom je docela napínavou a zajímavou podívanou od začátku, pouze se zkaženým koncem, ovšem to je jak říká uživatel T2 nic nové u režiséra Franklina. Film patří spíše k průměru,ovšem za postavu a ztvárnění Freemana se na něj stojí podívat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vy tiež uveríte všetkému.“ Snaživý režisér kvôli príliš košatej knižnej predlohe a nerozhodnosti producentov, aký film vlastne chcú (napríklad by bolo fajn ujasniť si aspoň žáner), chtiac-nechtiac vyhadzuje von oknom bohatý kasting, atmosféru, tempo, napätie a v neposlednom rade sedliacky rozum. Škoda, koniec totiž naznačuje, že z toho mohla/mala byť samostatná séria (alebo pilot k seriálu?). Pritom Ashley Juddovej a Morganovi Freemanovi to v ZBERATEĽOVI BOZKOV (1997) tak pristalo! ()

Kanca 

všechny recenze uživatele

Filmy s Morganem Freemanem mají jednu nevýhodu...A tou je to, že i když Freeman hraje vedlejší roli, tak svým výkonem zastíní v podstatě každého hlavního hrdinu. A v High Crimes se to jenom potvrdilo. Takže tento dost průměrný film, pozvedá především on a první půlka filmu...druhá už lehce pokulhává, no a ten konec byl, jak kdyby filmařům zbyl čas a potřebovali ho vyplnit něčím tak napínavým a neočekávaným, až to vyznělo spíš trapně a dost mimo mísu. 65% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)
  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)

Reklama

Reklama