Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další film, který si chce vzít něco málo z Tarantina a jeho školy. To znamená, že si vezmou postavy, které nejsou tak úplně standardní v zápletce, která se může zdát banální, ale je docela dobře rozehrána. No a nesmí tomu chybět krev. Jenže tam, kde je Tarantino skutečně schopný ve vás vyvolat hnus, kdy vám je špatně z toho, na co se díváte - jak hnusné bylo odřezávání ucha v "Gaunerech" -, tam ostatní filmy selhávají a pouze exhibují. No, a co si budeme namlouvat, i Tarantino už je sem tam hodně na efekt, i když "Nespoutaný Django" a jeho scéna se psy není vůbec špatná. Prostě jde jen o to natočit něco správně, ne pouze zbytečně krvavě. "The Baytown Outlaws" je filmem, kde se hodně střílí, mlátí a případně i seká. Krve je zde skutečně dostatek, místy stříká až moc. V tomhle směru snímek "The Baytown Outlaws" trumfl snad pouze film "The Man With Iron Fists", ale to mluvím pouze o tom, co jsem viděl tenhle týden. Přitom ale "The Baytown Outlaws" má poměrně jednoduchou zápletku - ale o to vlastně jde, jak jsem psal. Trojice vrahounů má unést jednoho kluka. Bude jim za to dobře zaplaceno. Jenže během jejich úniku se je pokusí zabít několik najatých vrahounů, skupin, ve kterých jednotlivce vždy něco spojuje - například shodné pohlaví nebo rasa. Celkem zajímavé, ale možná až moc jednoduché a šablonovité. Souboje se pak stávají tím, co vás skutečně vytrhne. Zbytek filmu zase tak oslnivý není, což je dáno hlavně tím, že v případě "The Baytown Outlaws" nefungují dialogy. Nemluví se zde o ničem zajímavém, nemluví se zde ani zajímavě. Jako celek tak film není takovou peckou, ale nadšence do bezuzdného násilí může nadchnout. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

Frgy 

všechny recenze uživatele

Redneck brothers jsou sympaťáci.... Co se týče příběhu má to spád a taky dacana jménem Billy Bob Thornton, kterému hlavní „hrdinové“ odcizili dítě, za což dostali zaplaceno od Celeste (Eva Longoria). Samozřejmě jak už to tak bývá dacan Billy Bob by rád dostal dítě zpět .... značně nasrán a toužící po krvi vysílá za chlapci sexy zabijácky kočky ,pár indiánů se zálibou ve skalpování a bandu nasranejch negrů. Krasojízda může začít. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

V tomto pohodovém, kvalitně ozvučeném filmečku se dozvíte, jak se dá v jednom okrese s docela chytrým šerifem udržet kriminalita v rámci daných možností v celkem rozumných mezích – aniž by to automaticky znamenalo přeplňování státních věznic dalšími nevzhlednými povalujícími se vězni .. dále uvidíte jak to dopadne, když zabijácký gang nesmírně žhavých a ambiciózních, hodně protřelých a drsných, tvrdých a ozbrojených, velmi nebezpečných a velmi sexy cool slečen, pohybujících se zásadně a pouze jen na opravdu krásných jednostopých strojích, vyrazí zatnout tipec třem sympaťákům z balíkova, kteří nejen, že nemají maturitu, ale dokonce ani dokončené základní vzdělání, zato jsou ale rodina - bratři, kteří drží za všech okolností spolu a mají k tomu velmi zajímavě rozděleny své úlohy: jeden za všechny tři myslí a taky si uzurpuje právo balit holky, druhý by chtěl myslet a také balit holky, třetí je specialista na hrubou práci .. no, vlastně ten druhý je něco mezi prvním a tím třetím .. co ještě tak dodat? .. prostě zběsilá super jízda! … ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE ČAS VZÍT OPRATĚ DO SVÝCH RUKOU“...... /// Akční Béčková blbina vo tom, jak to dopadne, když se vidláčtí bratři Oodieovi rozhodnou udělat ve svým životě konečně rozumnou věc. JÁ CHCU JEŠTĚ! Zábavnej vizuál, fajnovej vidlákov, drsňáckej B.B. Thornton, drsnej gang štětek, kapotový piráti, indiáni…. málem bych zapomněl, jak může bejt béčko parádní! (Šak říkám - málem…) Stačí do něj narvat přesně ty lidi, co tam patřej, nechat je trousit správný hemzy a vynechat dementní věci. Tohle by mohl vocenit i Quentin zkurvenej Tarantino! (No jo, ale 4*? A proč né?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych umřít jako chudák Mac. 2.) Toužím po sexy krvavý lázni. 3.) Thx za titule ,,Elfkam111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Travisa Fimmela som objavil ako Ragnara Lothbroka v seriály Vikings, a preto ma zaujímalo, ako funguje mimo danú rolu. Tak som si našiel tento kus, o ktorý by som bez jeho mena v castu asi nikdy nezakopol. The Baytown Outlaws je tak jednoduchý film, že sa mi onou prostoduchosťou v niečom páčil. Dej mi nebol ukradnutý až do konca, čo som vážne nečakal. A Fimmel? Svoje úšklebky má aj tu, ale patrý to k jeho hereckému prejavu, existencii pred kamerou. Mne to nevadí, ba naopak. Je iný, než všetci ostatný, smrteľne vážne sa tváriaci kolegovia v celom Hollywoode. A to je dobre. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama