Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Někdy je škoda, že hlavní role hraje JCVD jen v béčkách. U tohoto filmu to ale vůbec nevadí: Hlášek víc než dost, zápletky atypické oproti "áčkovým" záležitostem.. Proto lehký brak občas neuškodí. A humoru má tenhle film na rozdávání... SPOILERY... "Tyhle panáčky jsem kreslil já." "Kde je jáma osudu???" "Stačí vyklidit jámu hanby." :-D :-D Borec z Brusselu se ukázal v úplně jiné roli, než jsme zvyklí a kromě všemožných filmů o přežití si udělá taky nemalou legraci přímo sám ze sebe - ano: Jako z akční hvězdy. Spousta akčních herců (Schwarzenegger, Stallone, Willis, Statham...) už hrála v nějaké komedii. Ještě nikdy jsem ale žádného z nich neviděl parodovat vlastní scény. Tím si mě Van Damme získal a přesně proto nedám 4 ale 5*. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to celé hrozně přitažené za vlasy. Jasně, je to už skoro parodie, ale stejně je to chycené moc. Kdyby se lehce ubralo z tlaku na pilu, byla to moc fajnová komedie. U JCVD nemohu jinak než ve stoje zatleskat.... Moc těch komediálních rolí neměl, ale tady fakt baví na plné čáře. Jinak je to celkem průměr. Chování na ostrově je hloupým scénářem vytlačeno do extrému. A. Brody je sympaťák a hraje hezky. K tomu moc hezká M. Boone. Asi jo, proč ne, ale zbytečně tupé... ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Priznávam, videl som len druhú polovicu v ktorej Van Damme hral tretie husle, takže hodnotím z tohto pohľadu. Ak by bol v centre diania, tak by to bola iná pesnička, pretože si zo seba parádne robí srandu. Všetky scény s ním sú super, o to viac som sa potom prenudil všetkým ostatným okolo. Verím, že na papiery zápletka vyzerala lepšie, ale jej spracovanie je celkom nuda na ktorej vidno obmedzený rozpočet aj schopnosti jej tvorcov. 4+/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Největší devízou tohoto filmu je JVCD, tahle belgická pralinka mě totiž dokázala, že si umí udělat prdel sama ze sebe a to vlastnost, kterou si u lidí cením hodně vysoko. Všechny scény ve kterých je Jean jsou natolik úmyslně vyhrocené, že se nejde nesmát. Bohužel to je po hříchu to jediný, co dosahuje na hvězdičkovou úroveň, zbytek je naprosto nezáživná nuda. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama