Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (370)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Aha, takže kamery zná jenom jedna celebrita z deseti a alarm nezná ani jedna celebrita z deseti (a to nemluvím o docela všeobecně známém vynálezu, který se skládá z klíče a zámku). No nic, i když pominu tohle, tak je to slabé a špatně uchopené. Coppola se vůbec blíže nezajímá o to, proč tohle dělají zrovna děcka z vysokých poměrů a ne naopak a nejedná se tedy žádné novodobé robinhoodství ani bonnieaclydeovství. Kritika chybí, místo toho pouze klouže po povrchu, což se mi zdá velmi alibistické. Popravdě mě na tom filmu nejvíce zaujala téměř naprostá asexualita všeho a všech (jo, i Emmy Watson) - kdyby se toho režisérka chytla, mohlo by to být zajímavější. Takhle lze těžko odhadovat, zda se jednalo o záměr nebo to vyplynulo z přirozenosti zobrazovaného. Jinak je to natočené hezky, ale opět velmi repetivně a obsah se s postupujícím časem nerozpíná, ale naopak zůstává na úrovni původního novinového článku. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jsem si Googlem projížděla Los Angeles, čtvrť Beverly Hill a okolí, tak mi to až tak nereálné nepřipadalo. Pár nevycválaných a hlavně pubertálních mladých, kteří asi nevěděli, co roupama a s hormony, se vydá zkoušet pronikat do domů celebrit. Trochu se pobavit, vzít si sem tam nějaké hadříky, botky, hodinky a...a...a..a nějaké bezpečnostní zařízení nebo kamery je asi vůbec netankovalo. Ale mě jo, já jsem si celou dobu říkala, jak je to možný tak dlouho provozovat? Ta klapka nakonec spadla a kdo ví, kde je jim konec dnes. To by mě asi tak jediné zajímalo. Sofia je žena a tak věděla, co holky v tomhle věku dokáží, co je láká a s čím bojují, to se musí uznat. No jo no, zkrátka Hollywood. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. V roce 2013 si odbyly svou kino premiéru dva filmy, které byly cílené na mladé publikum ("o mladých pro mladé"). Prvním z nich byl Spring Breakers, který se strašně snažil podat jakési svědectví o současné (facebookové) generaci. Bohužel k němu napsal scénář někdo, kdo tak nějak žije v jiné realitě a netrefil tak docela hřebíček na hlavičku. A pak je zde právě The Bling Ring. Dokážu si teď představit některé lidi, jak kroutí hlavami říkajíc: "Ale ty filmy jsou úplně o něčem jiném, to se nedá férově srovnat!" Nesouhlasím. Ano, odehrávají se jinde a témata jsou jiná, ale lidé za těmito filmy (Korine x Coppola) chtěli ukázat dnešní generaci jejich pohledem. A zatímco Korine na to šel, podle mého, líbivější cestou pařeb, koz a dubstepu, Sofia natočila další film, kdy cítíte tu prázdnotu, která (bohužel) vystihuje dnešní zmatenou generaci. Média, celebrity, Twitter, Facebook, neskutečná kvanta (mnohdy zbytečných) informací na ně (nás) útočí každým dnem a my jsme zmateni. Byť máme prakticky všechny znalosti, co bychom mohli potřebovat, neznáme sami sebe a tak se snažíme všemožně zapadnout. Snažíme se dělat, co je populární a správné(?) doufajíc, že se přitom najdeme. A objevujeme svět, který, speciálně v dnešní době, nemá pro mladé žádné limity či omezení a vše je… dovoleno? Takhle bych tady mohl pokračovat ještě dlouho, takže to zkusím zkrátit - Korine se mi snažil ukázat něco, co bych měl poznat, tak mi představil svůj malý svět. A ten svět měl jedinou chybu - v tomhle já nežiju a nevím o tom, že by tohle byl můj svět. Ale po skončení tohoto filmu jsem cítil, jako by Sofia natočila film o reálném světě, ve kterém opravdu žiju o lidech, které tak nějak poznávám (a teď nemyslím tu část, že se vloupávají do domů :-)). Má Sofia mi rozumí, abych parafrázoval Mozarta. 100 %. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola si natočila svůj vlastní Klip. Ale zatímco srbská omladina řeší své hormony přesexualizovanou zábavou, srbským popem, Facebookem a nechází cestu k mezilidským vztahům pěkně naruby, tak americká mládež je "jen" pohlcena celebritami. Sice taky paří, sdílí fotky na Facebooku, ale lásky mají převážně platonické a vzrušení se obejde bez ponižování sebe sama a i ty drogy jsou tak nějak víc v pohodě. To, na čem jedou jako na tripu, jsou módní značky a vloupačky do domů celebtrit, které takových značek mají na rozdávání. Tak proč jim trochu neulechčit, že? Docela pěkně to celé mapuje převrácené hodnoty a ponížení hvězd na rebelizující celebtrity, které mladistvým vymývají mozky. A jako bonbonek je tu cameo Sofiiny múzy Kirsten Dunst. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ploché, prázdne a málo sexi. Coppola sa tak bráni čo i len naznačiť nejakú myšlienku, že popri všetkom tom skúšaní handier a tisícdolárových kabeliek, niekde stratila príbeh. Nakoniec to muselo prísť; kritika aj zdvihnutý prst, ale dopracuje sa k nim hodinovým (takpovediac) behaním po obchodoch, a vyprchá skôr, než by ste stihli povedať Gucci ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Pro Sofii Coppolu jsou typické krátké scénáře. Scénář k tomu filmu měl pouze 80 stránek. (Weasley)
  • Premiéra snímku se konala na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama