Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (319)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už ale byl solidní cílený výplach, nicméně už hodně mimo realitu a tak nějak tu chybí žánr Sci-Fi. Plusy snad jen že se po delší době někde objevila Jennifer Connelly, že výběr její filmové dcery na Lily Collins padl celkem dobře a že herci většinou dobře zahráli, ale to, co se tam dělo, bylo mimo. Fakt mimo. ()

carly 

všechny recenze uživatele

herecky to bolo za 5* všetci podali naozaj skvelé výkony. a dejovo to bolo veľmi zaujímavý pohľad na vzťahy a bolesť a rodinu. ale niektoré momenty mi boli veľmi cudzie a ten koniec bol opak toho, v čo som dúfala. a to trochu pokazilo celkový dojem. bolo to príjemné a určite budem sledovať Lily Collins a Logana Lehrmana aj v budúcnosti, ale raz stačilo. a už som videla aj lepšie. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Crazy, Stupid, Love na malinko indie způsob. Hlavně ale neskutečně feel-good film s nehorázně sympatickým obsazením, u něhož budete mít po většinu stopáže úsměv od ucha k uchu a ještě se k tomu občas stačíte dojmout. Ano, pár scén bylo až zbytečně emocionálně vyhrocených a moc puberťáků asi tolik rádoby intelektuálně se svými blízkými nemluví. I přes to vás však snímek svou upřímností a pohodovou atmosférou naprosto semele. A Lily Collins chci domů. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se filmy tváří chytře a přitom jsou veskrze blbé. Pro mne to byla instantní sračka, bez opravdových emocí a zajímavých postav. Nejvíc mě dorazilo, když se tam jedné z hlavních postav opila holka a pak pro ní celá rodina akčně jela, načež se její přítel mohutně rozbrečel, nad jejím tragicky opilým tělem. Nechápejte mě špatně. Já se rád u filmu dojmu či zasměju, ale ten film musí mít koule a musí z něj tryskat ty emoce zaslouženě, což tahle mdlá mrdka nemá a nedokáže. Soundtrack složený "na jistotu" ze samých smutných chcojek, jen potvrzuje debilní vykalkulovanost tohoto produktu na dojetí. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I kind of picture your dad opens me a door. Could you shut it and go get him?" Fantaskně příjemný snímek s neskutečně sympatickým přístupem Samanthy aka Lily Collins ke vztahům a světu. Vždycky mě udivuje, jak všichni mají jednu oblíbenou píseň, jednu knihu, jeden seriál, jeden film, jedno jídlo... já tohle nedokažu. Těch oblíbených mám tolik, že je pro mě těžké vybrat jen jedno, co bych považovala za nejnejnej, nehledě na to, že postupem času člověk objevuje nové písně, nové knihy, filmy atd... Jinak fajn snímek, který nevím proč nějak unikl mé pozornosti v době vydání, přestože tam hraje Kristen Bell. P.S. Stále mě nepřestává překvapovat obočí Lily Collins. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama