Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

andrii 

všechny recenze uživatele

Dopřejte si... nehladký průběh (vz)letu, luxus svodů, vrchol emocí, první, možné poslední vzplanutí, milostné spojení, telefonické přiznání se zemí. Na křídlech - vesele, jen vesele. Hravost nouzového přistání s vlastní fantazií v tónech pastelových. Vše je dovolené, vše je provalené. Odpoutejte se, prosím. Padáme... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najpodivnejší Almodóvarov film, teda z tých ktoré som doposiaľ videl. Komédia mi k nemu nesedí, mal by určite radšej zostať pri jeho skvelých drámach. Čo sa týka tohto filmu - námet v podstate výborný, no príbeh, ktorý sa odohrával v lietadle "smrti" bol dosť divný, do veľkej miery až nevkusný. Za to určite mohli tie početné homosexuálne scény a dialógy. Kiežby bol ten príbeh rozvíjajúci sa v kabíne lietadla o niečo zaujímavejší, mohlo to byť fakt vydarené. Aj keď uznávam, že aj tu sa naskytlo zopár dosť zábavných momentov, alebo skôr tých dialógov medzi pilotmi, homosexuálnymi stewartmi a cestujúcimi. No bohužiaľ, moje očakávania to zďaleka nenaplnilo. Od Almodóvara proste vždy očakávam niečo výnimočné, a v tomto prípade to bol v jeho podaní dosť podpriemer. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jde to shrnout jednoduše - nejslabší Almodóvar. Jeho režisérský styl a filmy nesedí všem, mně až do teď docela seděly. Bohužel Rozkoš je zoufalá. Když pominu trapné interiéry jak někde z telenovely a nesympatické herce včetně jejich postav a zaměřil bych se jen na příběh, děj, dialogy apod., je to stejná hrůza. Jde o uměle vykonstruované hloupé scény plné stupidních dialogů a velmi toporných hereckých výkonů. Zasmáli jsme se asi třikrát a to spíš tomu, kam až je schopen režisér při vytváření rádoby vtipných scén zajít. Maximálně jedna hvězda a to spíš za Almodóvary dřívější zásluhy. ()

carly 

všechny recenze uživatele

mám rada cameá, zvlášť keď ich neočakávam. a toto teda bol let. Pedro vytvoril galériu zaujímavých postavičiek, ktorú na chvíľu spojilo jedno nefungujúce lietadlo. postupne spoznávame jednotlivé postavy aj vzťahy medzi nimi. trio stewardov prvej triedy je rozkošné a aj cestujúci prvej triedy sú zaujímavé postavy, ktorých osudy sú viac prepletené,ako by sa na prvý pohľad zdalo. Najlepšia scéna je jednoznačne tanečná vložka za sprievodu I'm so excited. A záver, s prázdnym letiskom a zvukovými efektami mi spôsobil viac zimomriavok ako ktorýkoľvek veľkolepý výbuch. Bravo, Pedro. zaobišla by som sa bez erotickej vložky, ale aj tu oceňujem prácu s kamerou a humorný nádych. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Almodóvar natočil pro jednou místo telenovely sitcom a hleďme, poplach na kulturní frontě. Jakože ústup z kvality. Kdeže. Diference? Hetero hrají ve větším oslabení než běžně, oplzlé vtípky jsou explicitnější, homo-legrace drzejší. Jinak je to stále ON - svět jsou JEN vztahy & sex [za přesah lze považovat, že se epikurejské rochnění tváří v tvář smrti pouze stupňuje], všechno se musí probrat, všichni jsou nějakým způsobem propojeni a nudní heteráci jsou latentní na cestě k sebepoznání. K dobru lze Almodóvarovi přičíst, že obvykle dramatem maskovanou frašku pro změnu odvážně vy-outoval. Film je vtípky nabitý od začátku do konce. Scény jako "letušáci tanečním číslem rozptylují na životě ohrožené pasažéry první třídy" nebo "modlení u příručního oltáře" mohou vyvolávat leccos, v žádném případě však nudu. Soundtrack by neškodilo míti na CD. Bezuzdná duhová legrace. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Cecilia Roth mala záväzok odohrať divadelné turné po Argentíne. Potom ju však oslovil Almodóvar a ponúkol jej rolu v tomto filme. Hoci nemala zo seba dobrý pocit, celé turné zrušila, len aby si tu zahrala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama