Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Do obehu sa dostala ďalšia "Sandler cola", plná ostrých bubliniek, vyvolávajúcich u ľudí pobavenie, takže som po nej siahol aj ja. Chutila celkom dobre, ale nedala sa prehliadnuť toľko krát dookola obohraná a ľahkovážna pointa príbehu. Humor sa celý čas držal pri zemi, no prekvapilo ma herecké obsadenie, ktoré zastrešilo veľkú škálu známych hercov a taktiež snímky venované ženám do výstrihu. Dennis Dugan, už pár krát odpálil vysokoctený "homerun na ihrisku komédie", ale tento krát jeho produkovaný humor z prostredia všednej americkej rodiny, pôsobil dosť umelo. Prijal by som viac jednoduchosti, ako to býva v realite a sústredenie sa menší počet situácií, prípadne zameranie sa na jednu rodinu, pretože otvorenie toľkých ľudských pomerov, už nezvládol. No nič, napriek tomu jednorázový tréning senzačného chlapca s talentom na pozíciu rozohrávača a povzbudzujúce "tulenie mláďa" stálo za to. 40% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová komedie a jedna z poslední stravitelných Sandlerovin na níž bylo vidět, že si jí parta kámošů natočila jen tak pro zábavu. Dvojku si možná natočili taky jen tak pro zábavu, ale místo pohodové atmosféry jsme tentokrát dostali spoustu fekální a dementního humoru s idiotskými postavami, který opravdu pobaví jen ty nejméně náročné Sandlerovy fandy. Přeju jim to, já už ale přece jenom potřebuji ve filmu asi trochu víc než je močící los, spousta zvracení a nulový příběh. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE je film, který rozhodně nikdy nechcete vidět!!! Retardovaný šimpanz napsal scénář a Adam Sandler se ho s grácií jeho vlastní chopil. Vlastně to není ani film, je divně poslepované scény, které dávájí dohromady 101 minut. Objeví se tady Steve Buscemi, vážně škoda pro něj, podle mě nemá zapotřebí hrát v takových to hovadinách. Dokonce tady narazíte i na Stevea Austina, což mě taky mrzí! A spoustu dalších hvězných hvězd či hvězdiček a já si říkám proč?? Takže jediné na co se dalo dívat byla Salma Hayek a April Rose, což bych řekl, že je docela málo... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama