Reklama

Reklama

Dlouhá cesta dolů

  • Velká Británie A Long Way Down (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je silvestrovská noc a Martin (Pierce Brosnan) stojí na střeše budovy vysoko nad londýnskými ulicemi a zvažuje sebevraždu. Vyruší ho Maureen (Toni Collette), která tam přišla se stejnými úmysly. Po ní se po chvíli objeví další dva, mladá žena jménem Jess (Imogen Poots) a doručovatel pizzy JJ (Aaron Paul). V Martinovi poznávají populárního televizního moderátora, který byl odsouzen do vězení za vztah s nezletilou dívkou. Když si proberou všechny své problémy, rozhodnou se vytvořit pakt s přísahou, že vydrží naživu aspoň do Valentýna… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (119)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě pozitivní nádech má tenhle film o čtyřech sebevrazích. Neobvyklý a místy dost neuvěřitelný příběh sice trochu kazí na věrohodnosti hereckých výkonů, ale pohodová "feel good" chemie mezi nimi mi to celkem vynahradila. Bylo pěkné opět vidět na plátně Pierce Brosnana a Sama Neila a roztomilá hvězdička Imogen Poots jen potvrdila své místo mezi mými nejoblíbenějšími herečkami. Za mě lepší 3* ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Předlohu Nicka Hornbyho považuju za jeho nejslabší kousek, dokonce se mi víc líbila i Fotbalová horečka a to mě fotbal nebere. Těžko říct, proč jsem pak šla na filmové zpracování. Možná jsem doufala, že tady příjdu klubu sebevrahů, co se skamarádí, na chuť ... a určitě kvůli Toni Collette. Prd! Toni hrála nadarmo za dva a já při sebevražedných pokusech hledala v londýnském pozadí Střep a Vokurku .... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ptákovina o ničem, kterou ani roztomilost Imogen Poots, kvůli níž jsem film sledovala, nezachránila. Celou stopáž mi hlavou jela známá písnička od Čokovoko. A refrénem 'Já si to asi hodím, odnikud nikam chodím' by se postavy tohohle majstrštyku měly hned na začátku řídit. Protože tady se devadesát minut doslova chodí odnikud nikam. 40% ()

Bau.Baushka 

všechny recenze uživatele

Smála jsem se i brečela. Což je super, čekám, že to bylo i od filmařů v plánu. Mám hrozně ráda Toni Collette, a ani tady mě nezklamala, hrála skvěle. A Imogen Poots? Ta byla naprosto dokonalá, naprosto k nepochopení, naprosto k zamilování. Jediná vada na kráse filmu, kterou jsem našla, a která je bohužel celkem velká a důležitá, je naprostá předvídatelnost. Překvapení se zde rozhodně nedočkáte. Ale je to fakt super pohodička film, se skvělými herci, vtipnými dialogy a příjemným příběhem. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nemastné - neslané. Pochváliť, dokonca vychváliť musím muziku, tá bola fantastická, celý soundtrack ... Brosnan jedna veľká katastrofa, Collette tieto role sedia, Poots trošku urobila rozruch a mala super štýl, Paul výborný hlas, ale nejako extra ma nepresvedčil. Verím tomu, že kniha mohla byť super, ale ako film to miestami bolo nezáživné. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (6)

  • Film vychádza z rovnomennej knihy britského autora Nicka Hornbyho. Herec a producent Johnny Depp kúpil práva na jej sfilmovanie ešte skôr ako bola vydaná. (m.a.t.o.)
  • Do úlohy J.J.-a bol obsadený Emile Hirsch, no kvôli nabitému programu ho nakoniec musel nahradiť Aaron Paul. (m.a.t.o.)

Související novinky

Rosamund Pike a válečná dramata

Rosamund Pike a válečná dramata

08.02.2016

Po oscarové nominaci za Zmizelou začala být po Rosamund Pike daleko větší sháňka. Komedie Hector and the Search for Happiness a Dlouhá cesta dolů bohužel díru do světa neudělaly a podobně dopadl… (více)

Reklama

Reklama