Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (557)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Až někdo přijdete na to, proč téměř všechny očekávané komedie končí po slibné trailerové kampani v průměrných číslech na stupnici hodnocení, napište mi prosím do pošty. Ono je to celou dobu hodně fajn a nuda nehrozí, člověka to ale jenom tak propláchne a odnese si z toho maximálně jeden, dva cool fórky. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien | Hudba: Michael Andrews | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Point Grey Pictures, Good Universe | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 266,586,800 $ || Nekonzistentná, krčovitá trapárňa. Film, ktorý je žánrovo sólovo označnený ako komédia, by mala mať viac, než jednu pasáž, kde sa fakt zasmejem. Nemala. Ps: Je veľmi pravdepodobné, že keby som bol nevidel včera jednu výbornú komédiu (nemeckú!), tak by to išlo asi o 1-2 hviezdy vyššie. Aj napriek strašnému hereckému výkonu Setha Rogena. Čo už, porovnávaniu sa človek nevyhne... 25% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zábavná a podařená komedie, od níž jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Zábavných scén je až až, kulturní narážky fungují na sto procent a tempo skvěle odsýpá od začátku do konce. Seth Rogen je zase skvělý hláskující buran, Zac Efron je podruhé v tomto roce za sympaťáka a Rose Byrne také nic nezkazí. Škoda některých scének balancujících na hraně trapnosti a některých lacině vložených hádek mezi hlavní hrdiny. Jako odpočinková letní komedie ovšem naprosto ideální. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od mien ako Stoller, Rogen, či Goldberg ? Inteligentnú zábavu rozhodne nie. Efron a mladý Franco sa nasťahovali vedľa tatka Rogena a Rose Byrneovej. Rogen spolu s Rose kedže majú decko chcú byť slušný a mať klud. Občas túžba po neslušnosti a odviazanosti zvíťazí, no nakoniec začína boj o ulicu. A to je vlastne hlavný ťahák filmu a pokiaľ vás ani Efron a Franco nechytia za gule, tak máte smolu. 70% - 3* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel bude třeba být opět malinko zlý. Snímek se sice snaží být brutálně vtipný kompletní stopáž, ale jeho snaha je těžce kontraproduktivní. Celé to působí jako Rogenova one man show. Když se sem tam objeví vedle Efrona, tak krásně vynikne, jak ubohý herec Zac Efron je. Ukázalo se, že 6 odpadů z 6 filmů, ve kterých se zjevil, rozhodně není náhodných. Dalšímu už se pokusím v budoucnu vyhnout. Z filmu je cítit, že se v době jeho vytváření všichni zúčastnění herci i pěkná řádka komparzistů rozhodně velmi solidně bavili. Bohužel se ani kapičku nálady nepodařilo přenést na diváctvo. Současných 55 % je zcela výmluvných. Jestli se mi během sledování dvakrát pohnuly koutky, tak přeháním. Celý příběh je neskutečně skutečná nudírna, která nemá konce. Odpadem tomuto nesmyslu lichotím. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • V ukradnutom aute značky Subaru Outback z konca 90. rokov si je možné všimnúť štvoricu airbagov. Tento model ich má však len 2, pre vodiča a spolujazdca. (beso74)
  • Prísaha, ktorú skladali členovia bratstva, je prísahou jedného skutočného bratstva menom Sigma Nu. (beso74)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama