Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (142)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Scénář : Holka zdrhá...Špinavá blondýna typ Haley Bennettová , nééé to je Haley Bennettová. Zdrhá před úchylem. Vlastně před úchylama ono jich je víc, mají masky z alobalu a lepenky (které ale vypadají hnusně) a vede je...moment...fakt je vede Ashley Greene z Twillight ságy? Ta sexy upírka je tady nemilosrdná vražedkyně? No tak to bude mazec ne? A byl !! Atmosféra hustá jako krupicová kaše, Justine, které se tu říká Kristy je ze začátku typická oběť značky ubulenec. Ječí, brečí, zmítá se v křeči a fofruje co jí nožky stačí. Pak však vrahouni udělají něco, co fakt neměli...Daná situace Justýnu naštve a přepne z levelu UBULENEC na level ZABIJÁK a začne masáky likvidovat pěkně jednoho po druhém a celkem mazaně. Krásně se na to kouká a ani nevadí, že to není extra krvavé...PS : Ta Ashley ale pohořela, co? PPS : Díky za titulky LIVINGDEAD, alespoň jsem se nemusel soustředit na překlad :-) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Našlapanej college invasion survival, který zase jednou řekl NE a ukázal, že být vybrán jako oběť nemusí automaticky znamenat poníženě chcípnout v patetických a usnoplených prosbách o život. Vynikající casting (každá postava fungovala přesně jak měla), luxusní technické provedení, kdy režie a kamera umí velmi zručně pracovat s prostorem a tak ani v chodbičkách tak rozsáhlého komplexu se divák neztrácí a pořád je citlivě udržován ve svižně plynoucím ději který vlastně nestihne ani na chviličku zanudit. Plný kotel nedám asi jen proto, že na mě ten film tak něják působil, že nemá ambici být opravdovou topkou a taky proto, že subžánrově nejbližší "You are next" na mě zapůsobilo přecejen kapku více. Ale jinak tleskám a doporučuju. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý snímek letošního roku! Potěšil mě nápad i herecké výkony. Jak je hlavní hrdinka na začátku nezajímavá, postupem času si získává moje sympatie. Jedinou výtkou filmu jsou záporáci, že jsou vždy na správném místě co hlavní hrdinka a neustále jsou ji v pátách (nemluvě, když spadne ze střechy). "KRISTY" je sprostě prostě fanatická skupinka lidí, rozlezlá po celé Americe, která si hledá oběti v nevinných středo-vysoko-školských dívkách. Lepších 70%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

První polovina trochu nudná, ale aspoň se na hlavní představitelku moc hezky kouká. Jakmile však poznáme záporáky, film se okamžitě rozjede. Drobná výtka za jejich až absurdně rychlý občasný presun z místa na místo, ale konec se mi líbil natolik, že napravil vše špatné a opětovně si vysloužil tu třetí hvězdu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si opatřil především kvůli Ashley Greene. Tuhle herečku prostě žeru a rozhodně to není kvůli Twilightu (jelikož tuto ságu vůbec nemusím). Velmi záhy jsem však zjistil, že tu nehraje „hlavní roli“ a v té kapuci jsem jí málem ani nepoznal. Takže v první chvíli mě ovládlo zklamání. Naštěstí si Haley Bennett nevedla vůbec špatně, takže jsem tomuto „Home invasion“ začal pomalu přicházet na chuť. Trvalo to však nějakou dobu, protože první polovina filmu z hlediska hororového žánru moc poutavá nebyla. Tím však určitě nechci říct, že by šlo o něco nepoživatelného. Asi největší smůlou pro tvůrce co se mého ohodnocení týká, bude fakt, že jsem v poslední době viděl až moc filmů s podobným tématem a popravdě větší polovina byla o třídu lepší. Šablonovitá zápletka nám mnoho nového nenabídla, ale dá se tu nalézt i několik pozitivních věcí. Mezi ně patří především změna prostředí, kdy se z nejrůznějších domů přesuneme do univerzitního areálu, který se přímo nabízel k rozpoutání hotového pekla, jenže to by se tvůrci museli trochu odvázat a především se vyvarovat nelogickým kopancům a žánrovému klišé. Přečetl jsem si pár komentářů a dost mě zarazila slova jako (mrazivé, lekací scény…) – a já se musím zeptat, kde jste na ně narazili??? Atmosféra byla místy ponurá a v určitých scénách se skutečně dostavili i náznaky napětí, ale předvídatelnost scénáře a především ono klišé v podobě neuvěřitelně rychlého přesunu záporáků, kteří se vždycky objevili na tom správném místě, mi kazilo vychutnat si film naplno. 50% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama