Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva ľahkovážne mladé páry cestujú po mokrom írskom vidieku a napokon odhalia vzrušujúce tajomstvo malého mestečka. Keď však obyvatelia mestečka ponúknu štvorici turistov na prenocovanie malú chatu na pokraji lesa, Ben (Brendan Fletcher) a Jeni (Melissa Roxburgh) rýchlo zistia, že idylická krajina nie je taká, aká sa na prvý pohľad zdá. Jedna z najslávnejších írskych legiend je totiž pravdivá a desivá realita, ktorá sa za ňou skrýva, je horšia než nočná mora. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si toho hláškujícího skřítka, který zabíjel pro svoje zlaťáčky a šlo mu to docela pěkně od ruky? Pokud ano, tohle Vás určitě nenadchne. Nový Leprechaun se zdá spíše jako spin-off k pádu do tmy. Přesně tak, už to není ten starý, vtipný skřítek, ale nějaká gumová příšerka, která se radši moc na kameru neukazuje a tak jsme svědky zběsilých střihů a rozmazaností kamer. Na druhou stranu se film rozjíždí docela rychle, utíká rychle a nějaké to gore (ikdyž málo) tu taky najdeme. Pokud znáte starého Leprechauna, moc se netěšte, pokud ne, 50% by jste tomu dát mohli. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia štyroch kamarátov prichádza do Írskych hôr aby navštívila čo najviac historických pamiatok. Nakoľko na miesto dorazia v pokročilej hodine, dobrí občania z tamojšej dedinky ponúkajú nocľah zdarma. V malej chate uprostred "ničoho" sa však čoskoro presvedčia, že dobrosrdečnosť tamojšieho ľudu mala svoje skryté príčiny. Ách, tie legendy. To je ako s politikou. Každí si všetko vysvetľujeme po svojom. Prvé spracovanie vraždiaceho škriatka pre hrsť "dollar's" som nevidel, a ani nemám chuť vidieť, lebo keď dnešná, pokročilá doba 21. storočia nemá čo z vizuálnej stránky ponúknuť, tak Ja už potom neviem. Nápad nie zlý, gore bolo pomenej, no keď sa už nejaké objavilo, chvála bohu, celkom ušlo. Potešil rýchly spád snímku, vďaka ktorému sa divák vyslovene nenudí. Čo ale nepotešilo, je infra videnie monštra + zahmlený, rozmazaný pohľad ala foto zo Samsungu 4. Pozrieť RAZ a pomaličky zabudnúť - 40%. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbina o třech zábavných scénách, která má s původním filmem, ve kterém zabíjel a rozesmíval démonický Warwick Davis (snad ze šesti dílů jsem fanouškem prvních tří) společný pouze název, Irsko a zlato.Člověk už jen tápe, proč se neustále točí takové kraviny na jedno brdo, se stokrát viděným klišé a tupostí postav.Nejvíc mě asi pobavilo utíkání před monstrem, které bylo sice dobře udělané a režisér nám ho 80% stopáže neukáže, čímž vykouzlil něco jako atmosféru, ale dalo se zabít asi tisíckrát.Téhle vybíjené, která má téměř pohádkový nádech sice nechyběli dvě sexy roštěnky, obě ovšem oblečené až hamba a celkové obsazení bylo fajn.Typický, nablblý dvd monster/slasher, který mě nějakou záhadou moc nesral.Konec byl ovšem opět mrtě "nečekaný".Proč se tyhle filmy pořád točí, mi bude asi navždy záhadou.Scéna se sekerou ovšem dokonalá, 42% úplně vystihuje všechno. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Už od prvých sekúnd na autopilota točená generická video báchorka, ktorá sa akýmsi nedopatrením dostala do série o Leprechaunovi. Totižto za a) monštrum nevyzerá vôbec ako Leprechaun (a ukáže sa až po skoro hodine), b) príbeh sa síce akože odohráva v Írsku, no na Írsko to ani zďaleka nevyzerá (v skutočnosti je to Kanada), c) mytologická leprechaunovská zápletka je asi tak o rozsahu troch viet a je strašne smiešna a nedáva veľmi zmysel. Absolútna strata času. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Až uvidíte ležet někde u lesní cesty pytlíček se zlatem, raději ho tam zanechte, nebo si ho přijde od vás vzít zpátky rozzuřený skřítek, no spíš skřet, který se nebojí násilí. Horší to je pro lidi, co mají po těle piercing. Jednodušší zápletka, která ale nabízí celkem slušnou atmosféru, i když vás zase tak moc do děje nevtáhne. Lepší průměr. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama