Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“VZTAHY MEZI KAMARÁDEM A KAMARÁDKOU JSOU SLOŽITÝ, ALE JÁ JSEM TI VŽDYCKY K SLUŽBÁM“… /// Rosie je po dlouhý době teenagerka, která se dá nejen vidět, ale taky slyšet (troufnu si tvrdit, že mladá Collins je asi chytrá holka…). O humor se starají prekérky, a to ostatní je taková přirozená romantika. Na konci zřejmě silnější povahy šáhnou po rozvodovejch lejstrech a ti slabší zase po kapesníčku. Film je stejnej jako Rosie – a protože mě tyhle nenároční kousky se sympatickýma holkama baví, budu na něj vzpomínat s láskou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád poslouchám historky. Třeba tu o zatoulaným kondomu... 2.) Tak dlouho jsme se starou hledali, až mi umřela. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme film se sympatickou, krásnou a herecky schopnou dvojicí, mezi kterou to jiskří... aby se to všechno utopilo v blbém nápadu, že se ty dva stále "míjejí" - a to až tak, že když se to stane poněkolikaté, tak to začne být trapné. Ti dva opravdu chvílemi působí jako idioti, kteří si nedokážou říct: "Hele, máme se rádi, chceme být spolu, tak se ku*va budeme trochu snažit a těch pár životních zadrhelů překonáme spolu." Mrzí mě, že tihle dva všeho ve svých životech dosáhli bez přičinění či zásahu toho druhého, jak by se u spřízněných duší slušelo. Ještě že Love, Rosie má Lily Collins a Sama Claflina, kteří zachraňují, co se dá. Chvílemi tu navíc prosvítá trocha reality, jako když Rosie musí opustit svoje sny, stát se svobodnou matkou a bydlet u rodičů. 70 % ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

P.S. Miluji tě, který rovněž vznikl v hlavě Cecelii Ahern se spisovatelce povedl o něco víc, ale tenhle příběh rozhodně taky není k zahození. Je totiž něčím hrozně opravdový. Koukáte se na určité situace a vidíte sebe, a proto se nemůžete odtrhnout. Potřebujete prostě vědět, jak to dopadne. Herecké obsazení je taky příjemné, i když Lily se mi vzhledově líbí v jiných filmech víc. To je ale jen drobná chyba na kráse jinak zdařilého filmu. Jo a dojde na jeden z nejlepších skoro-polibků, jaké jsem kdy ve filmu viděla... 4* ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Tuctový název, tuctový poster, všední trailer a příběh tematicky rovněž nijak nová záležitost... na last minute kino jednoduše s pramalým očekáváním odcházivší a následně věkovým průměrem v sále mírně vyděšen, usedl jsem do sedačky s pocitem, že snad moc nebude mladé slečny rušit slyšitelné kornatění mých tepen. Inu o moc horší už to být nemohlo... ale také nebylo. Ba naopak, až na pár kýčovitě umělých scén a pitoreskních charakterů děj poměrně bezbolestně (byť trochu dle očekávání) plynul. Když přimhouřím očko, daly by se z bedny s červenými hvězdami vytáhnout tři a jedna malá k nim. S láskou, hippyman. 70% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)
  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)

Reklama

Reklama