Reklama

Reklama

Veselí zajíčci

  • USA Funny Little Bunnies (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Muzikál
USA, 1934, 7 min

Obsahy(1)

Je krátce před před Velikonocemi, a tak zajíčci mají spoustu práce. Malují velikonoční vajíčka, vytváří čokoládové zajíčky, a občas se jim stane nějaká ta nehoda. To ale vůbec nevadí, jelikož mají stále chuť do zpěvu. (zdeny99)

Recenze (6)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

46. diel seriálu Silly Symphony - animácia je mierne nadpriemerná, príbeh ale takmer žiadny, akurát taký-nejaký opis sa vydaril. Sem-tam sa vydarily niektoré nápady či humorné sekvencie. 55% ()

Reklama

glamgirl 

všechny recenze uživatele

V Silly Symphonies stokrát opakované poskakovanie a pospevovanie rôznych bytostí pri práci - v tejto časti sú to veľkonoční zajačikovia. Ale aké-také čaro to má. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Chybí děj. Je to jen výlet do "dílny" velikonočních zajíčků. Byl to klasický Disney, roztomilá zvířátka a příjemné písně. Každý ušák se přičinil jak mohl, aby vyrobil co možná nejpovedenější kraslici nebo čokoládovou figurku. Animace mi přišla stejná jako ve všem, co v podobné době u Disneyho vzniklo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama