Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Decker 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi povedene. Po Trainspottingu jednoznacne jasny naznak kvalitniho pribehu mlade anglicke populace, ktera se utapi v drogach, sexu, problemech a myslenkach. Anglicani maji vrozeny smysl pro suche hlasky a pohledy, ktere tvori jejich filmy tak odlisnymi od jine evropske tvorby. Zde vsak pusobi i faktor rezisersky, ktery vede film v dobrem tempu a atmosfere a udrzi si divaka v pozornosti a premysleni. Jednoznacne zajimave a pozoruhodne prekvapeni, ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V jednom životnim období to byl můj nejoblíbenější film. Teď už na to koukám trochu s nadhledem, ale rozhodně Human traffic řadim k těm lepšim filmům. Celej film svižně ubíhá, je nabitej slušnou muzikou a super hláškama. Neni to ovšem pro každýho. Jako zajímavý zpestření je Carl Cox v menší roli majitele klubu. Trochu to kazí akorát posledních pár minut, který měly ukázat tu špatnou stránku drog a samotnej závěr pak končí takovym romantikou zavánějícim happy endem. Jestli se vám líbil Human traffic, tak si rozhodně nenechte ujít film Život v tranzu, kterej je podle mě o dost lepší a hlavně neobsahuje žádný poselství typu "Drogy jsou špatné, áno?". P.S. Titulky (ve verzi, co běžela na ČT2) dělal asi někdo, kdo viděl drogy maximálně z ponorky. Já jsem to viděl i s dabingem a ten mi přišel tak o třídu lepší. Takže pro ty, co neuměj anglicky, v tomhle případě doporučuju spíš dabovanou verzi. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Tento film vystihuje jediné slovo: "NÁŘEZ" !!! :-) Technická poznámka:HUMAN TRAFFIC u nás kedysi vyšiel na VHS od spoločnosti SUNFILM. Vo februári ho ako svoju DVD prílohu vydal časopis X MAG. Lenže páni z X MAGU zabudli dať na DVD nielen bonusy ale aj "sunfilmovský" dabing. Každopádne odporúčam. (21.2.2006) ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Esence devadesátek, časů, kdy se mohlo všechno. Divokost a nespoutanost o víkendu vs krutá realita a nuda a šeď pracovního týdne. Film pro lidi tak o 15 let mladší než já. Nicméně naprosto luxusní soundtrack, který dává vzpomenout dobám, kdy taneční hudba byla o něčem jiném, než o současných kolotočích na monstr akcích. 60% ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Já tohle prostě rád. Britský humor a jeho osobité podání, zajímavá studie welšské (heh:)) mládeže a moderní kultury. Dal bych klidně i za 5, kdybych byl hulič a ujížděl na těch strašnejch klubárnách:-), ale i tak se mi to líbilo. Ale přišlo mi, že takovýchto filmů lze natočit nespočet a pořád to bude celkem dobré... Zkrátka, kdo má rád britskou filmařskou školu a je mu pod třicet, neměl by být zklamán;-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Sám režisér Justin Kerrigan se objeví ve filmu jako jeden z „Junglist“ tanečníků v Koopově obchodě. Je to ten, kterého se Koopa (Shaun Parkes) ptá: „Nějakej novej jungle? (maxXxic)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)

Reklama

Reklama