Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je docela hop. Dvojice Sandler a Barrymore je super a chemii mezi sebou mají. Vcelku velmi podobný námět jako u Zkus mě rozesmát (2011). Vdovec s dcerami a rozvedená matka se syny. Romanticky to funguje, humorem vlastně taky. Já se příjemně bavil. Jen na předchozí film s Aniston to prostě nemá. (55 %) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice příjemné překvapení. Doufal jsem, že pro mě Blended bude alespoň guilty pleasure, ale velice mě překvapilo, jak dobře jsem se bavil. Drew Barrymore mám rád a celkem nechápu obecné přirovnávní Sandlerových filmů či přímo Adama Sandlera k Troškovi nebo Magnuskovi. Jistě, ne všechny jeho filmy jsou dobré či vtipné, ale většina z těch, co jsem viděl mě bavila a ačkoli se i v Blended objevuje nemálo rádobyvtipných a přehaných situací (typu někdo něco řekne a vzápětí kouká na pářící se nosorožce), pozitivní atmosféra převažuje a mě zkrátka bavilo na to koukat...a co víc, občas jsem se i pousmál a ke konci měl radost, že jsem si pustil skvělý feel good film. Spokojenost. PS : Skvělý twist k jejich staršímu společnému filmu :) PPS : Naprosto bezkonkurenční Terry Crews bavil pokaždé, co se ukázal..nebo spíš jeho tělo :) ... 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa traileru to vyzeralo na veľký prešľap s množstvom klišé a primitívneho humoru. A všetko tomu aj nasvedčuje prvých cca pätnásť minút, no potom zistíte, že to bolo len mylné dementné intro, po ktorom nasleduje príjemná oddychová komédia. Celá zápletka sa nesie v tradičnom hollywoodskom kontexte komédií tohto druhu, navyše hlavná myšlienka na tému "chlapci potrebujú oteckov a dievčatká maminky" je dosť sentimentálna a prvoplánová. Omyl - film opäť klame telom a aj napriek týmto rutinérskym vlastnostiam ma prekvapivo bavil, v každom klišé našiel nejaký fresh nápad, v každej otrepanej hláške, či scéne dokázal objaviť skrytý potenciál a využiť ho naplno tak, aby dokázal rozosmiať aj mňa ako pôvodného pochybovača o kvalitách tohto filmu. Navyše film sa nehrá na nejakého morálneho sudcu, či šíriteľa osvetových myšlienok o rodine, takisto na nesnaží zbytočne tlačiť na dramatický podtón a to tvorcom kvitujem asi najviac. A Sandler a Barrymore sa stávajú podobnou osvedčenou dvojicou ako kedysi Hanks a Ryan. 80%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)

Reklama

Reklama