Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (141)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nutno poznamenat, zvláště s přihlédnutím k tomu, že je vše nenápadně a velmi vkusně natočeno ve stylu amatérské kamery, což snímku dodává na autentičnosti a napomáhá vtažení do děje, je film ve svém oboru opravdovým skvostem a originalita je cítit...pardon, to byl jiný film. Tohle je zoufalá, trapná, nudná a monstrózně nepovedená found footage, jejímž jediným kladem je koukatelná hlavní hrdinka. Moc moc špatné. V celém komentáři jsem nepoužil jediné sprosté slovo, ač by si to tento snímek zasloužil. Kokotina zkurvená, půldruhý hodiny v hajzlu! ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Poměrně standardní horror tak za 3*, ale přidám jednu za kameru, protože ta se opravdu povedla. Obzvlášť u scény s jeleny v lese to byla paráda. Taky nesmím zapomenout na další obsazení Zacha Gilforda do hlavní role, což je v mém manuálu pro posuzování filmů velké plus :-). Taky mám chuť to trošku nadsadit jako protiklad některým zcela nesmyslně přehnaným odsudkům, které tomu tady dali jiní. Celkem za 4*. ()

Reklama

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Běžte už s těmihle ďábly, démony a vymítáním ve FF podobě do prdele. To Vás vážně baví furt dokola omýlat zajetá klišé, držet se stejné příběhové kostry a pořád natáčet ty samé debiloviny. Začátek nuda, prostředek jedna akce a finále úplně na odpad ? Jako vážně ? Ženská je oplodněna, ani neví jak, chová se divně a samozřejmě u toho nechybí kamera. Je to nudné, nezábavné a prostě ultratrapné. Nekoukejte na to, prosím. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film! "Normálnímu" divákovi nic neřekne a hororového nadšence uspokojit nemůže, takže se ptám, k čemu se takový film točil? Navíc je tu zase ta zpropadená roztřesená kamera a s ní se to jó musí umět, aby to navodilo tu správnou atmosféru. Celý film se tu něco buduje, napětí se rádoby stupňuje a pak nepřijde nic! Za malinko dobrých scén hvězdu neuděluji. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Určitě to není špatné až na zdejších 39% ale problém je, že atmosféra co má působit děsivě Vás nechá naprosto chladnými. Když už nějaká scéna začne vypadat zajímavě, je následně žalostně nedotažená a nebo zkrátka postrádá kýžený výsledek který divák očekává! Ani si nejsem zcela jist, jestli to lze na 100% nazvat Found footage snímkem, což není jediný důvod mých rozporuplných pocitů z tohoto filmu. Nápad toho příběhu není vůbec špatný ale celé to působí poněkud lacině a jednotvárně! Navíc zjištěním, že se rodí jeden Satan junior za druhým, to pro mě ztrácí i slibný a do určité míry uspokojivý závěr. Zkrátka čekal jsem víc! 2,5* za 48% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)

Reklama

Reklama