Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu problém bylo,že je to takový domácí video,a to já příliš v oblibě nemám.Navíc je neskutečně vidět produkční vliv MTV,takže návštěva festivalu s provařenou hudbou MTV generace,zábava,nesmyslný výlety do nikam,a navíc neškodnej vzhled pro děti.Vlastně sem se ani nenudil,ale vidět to,je zbytečná ztráta času.30%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není až tak zlé, jak jsem si myslel, i když "realistické" filmy s ruční kamerou prostě nejsou něco, co by mě dokázalo nadchnout. Spíše naopak. Polovinu filmu sledujete dost zbytečných scén, které jsou tu hlavně proto, aby to bavilo mladé, ale pak je zde vidět i snaha o nějakou myšlenku. Fungování kauzality není dokonalé, ale snaha se v tomhle případě počítá. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě to ohromně bavilo a hlavně mě to zaujalo dávno již při sledování traileru, tudíž jsem se na to moc těšila :) Je to svižné, jasné, přehledné, skvělá představa toho, co byste opravdu udělali, když byste měli tu možnost změnit opravdu svoji minulost....Samozřejmě se nepozapomnělo na důsledky změny a toho, jak Vás to celkově ovlivní :) Jsem nadšená :) Je to pro mě opravdu unikátní film a přesto, že je to celé točené na ruční kameru - ani to my nevadilo, přestože s tím mám problémy...Celá skupinka "kamarádů" mi sedla, atmosféra - skvěle záhadná a hlavně to bylo svižné a jasné :) Pro mě to do sci-fi sedlo, ale thrillerem bych to neoznačila. Chci to vidět znovu a vím, že znovu budu přemýšlet nad tím, co bych udělala já... :) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Partička studentů přijde na to, jak sestavit stroj času a vracej se přesně tam, kam bychom se vraceli i my, do dob, kdy něco nestihli nebo zkazili. Prostě si to užívaj. To je poměrně věrohodná část, až na to sestrojení a cestování samotný, protože je to až moc zlehčený. A čím víc ovlivňujou minulost, tím horší jsou následky. Butterfly effect. Není to ale nic nadčasovýho, ani promyšlenýho. A to že prostě dneska už filmy tohodle typu uměj bejt. Co bylo aspoň trošku super, tak ten konec, i když i k tomu bych měl připomínky, že to mohlo svým způsobem ovlivnit přítomnost, když se nad tim všim člověk zamyslí. Ale jako párty film pro danou cílovku to stačilo. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zdejší srovnávání s Butterfly Effectem si tenhle film ani nezaslouží. Parta superinteligentních děcek prostě najde a zprovozní strojek času, načež ho začne testovat na jejich inteligenci až příliš populisticky a divácky poplatně, což sráží celý tohle FFko na oko líbivého průměru. Koho by tak asi napadlo použít stroj na vyhrání včerejší Sportky? Achjo. Když to pak celý zaplácneme bullshitem jménem láska, dojde aji na slzy, takže všechny hore zmoňovaný žánry dostanou pěkně na prdel. Mrknout se dá, ale o time travel existují mnohem lepší filmy. 60% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama