Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Tento necakane sympaticky film som prepla z nudy v nedelu dopoludnia uplne nahodou. Na prvy pohlad klise na typ komedialneho milostneho trojuholnika, chlapik ma vsak tak zaujal, ze som pri nom ostala. A urobila som dobre. Bolo to velmi mile a nevtierave, vtipne. Odporucam ako prijemnu jesennu komediu, ale hoci aj po cely rok! ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už fakt stará, když se mi líbí filmy o zralých párech, kteří zkoušejí štěstí podruhé. Už nejsou ve hře jenom city a rozvedení se nechtějí spálit podruhé. Nebyl problém se vcítit do protagonistky Evy, která do mrtě využila možnost mít informace z první ruky. Přirovnala bych to k filmu, na který se těšíte, protože je to žánrovka. Jenže známí už ho pohanili a pokud se vám líbí, už vás sžírají pochybnosti o vlastním vkusu. Jenže když se to vezme cynicky, 99% partnerů bylo už někým odmítnuto. ()

Reklama

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie zralého věku, kde už protagonisté mají něco za sebou, něco si s sebou z té minulosti táhnou, už se moc nechtějí přizpůsobovat, jsou tak trochu usedlí a sví, ale lásku pořád potřebují a dobrodružství stále láká. Porozumí každý, kdo nezažívá první dlouhodobý vztah. Rozhodně každý přes čtyřicet. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové podivné sledovat Jamese Gandolfiniho, když víte, že je po smrti, na druhou stranu je skvělé ho sledovat jako vyzrálého herce, který se z mafiána dokáže proměnit i muže, který uvěřitelně zvládne romanci, a to jak po komediální stránce, tak i po stránce dramatické. "A dost!" je snímek, který souhlasí se současným trendem moderních drama komedií, které jsou inteligentní, herecky přirozené a celkově se snaží působit na více divákových emocí. Snímku se to daří dobře, hlavně díky hereckým výkonům, jen ten příběh docela sem tam zakopává. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodička, co neurazí, ani nenadchne. Atmosférou jsem si přišel nejblíž Gilmorovým děvčatům. Prostě si sednete na barovou stoličku, dáte kafe a u televize totálně rozjímáte. Co víc potřebovat, když dorazíte z práce totálně grogy, než právě takový film, který je ze života a místy příjemně pobaví. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Po vynikajúcich ohlasoch, ktoré získal jej predchádzajúci film Není zač (2010), oslovili Nicole Holofcener dve výkonné osobnosti z Fox Searchlight, ktoré chceli spolupracovať na jej ďalšom projekte. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama