Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Po celkem solidní první dvacetiminutovce kde jsem byl příjemně překvapenej tempem a do určitý míry i vizuálem se to přesune dovnitř kde začíná utahanej kostelní Okrsek 13 ve kterým se projevuje slabý herectví obzvlášt tý hlavní náboženský krávy a v podstatě i většiny ostatních postav. Peníze se zřejmě vyplácaly na apokalypsu a tak už člověka nečeká nic jinýho než ukecaná nuda a velmi malý množství CGI monster který mohly bejt využitý líp. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem původně dát "odpad!" , ale protože mám rád apokalyptický filmy,tak tu jednu hvězdu obětuju. Co se týče filmu, herci docela sympatičtí,ale.......lekačka žádná, příběh hodně pokulhává a má spoustu hluchých míst a jediný co mi zo toho vyšlo je,že pokud nevěříte v boha, tak všichni umřete a ikdyž věříte,tak věříte málo. Kdyby se trochu rozvinulo téma "fallen angels", určitě by z toho byl zajímavější film. 15% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejhorší apokalyptický film. Jeho problémem však je že tohle všechno už tu bylo. Možná tak před 20 lety by ten film byl aspoň trochu originální dneska už ani náhodou. Navíc po celkem slibným rozjezdu to zabili tou druhou půlkou v kostele kdy se všechno mění v náboženskou agitku. jinak si musím taky přisadit. Je zajímavý, že tento a podobný skvosty Bonton vydá (ještě navrch z nezapomenutelně odporným dabingem) ale o takový fláky jako je např Arnieho Sabotáž nebo nový Oldboy ještě žádný distributor ani nezavadil.30% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Den po konci světa je filmem 50/50. Pasáž svatby byla tak nudná, že jsem chvíli přemýšlel, že to vypnu. Poté ale nastala pasáž v ulicích, která mě velmi bavila a zaujala, než se děj přemístil do kostela, kde to bylo zase o ničem, aby se děj opět přesunul, tentokrát do nemocnice, kde se dala atmoška krájet. A vše toto pak zazdít hrozným koncem. Ve výsledku se však jedná o slušný film poměrně dobře kombinující katastrofický film a horor. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Svatba, partička mladejch lidí a kamera v ruce. Doufal jsem minimálně v levnější Cloverfield a přitom ten katastrofickej nájezd nebyl zlej. Ale jak tu každej píše, od kostela to šlo do kytek. Žádná hrozba, žádný napětí, žádněj příběh. Vsadili na biblickou tématiku a jednak to nebylo dobře zpracovaný a druhak to stejně nikomu nic neřiká, takže se to vyloženě po žádný stránce nepovedlo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama