Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, která každého zpočátku určitě zaujme dynamickou kamerou, výkonem hlavních protagonistek (především Rose McGowan), barevným laděním snímku a soundtrackem. Ve druhé třetině už ale bohužel děj trochu ztrácí to co je hlavním kladem úvodu - cynický děj a navíc i tempo. Závěrečná třetina pak už připomíná tuctová teenagerovská dramata či kriminálky (snaha té "napravené" a toho "správňáckého" potrestat hlavní strůjkyni nechtěného zabití) a závěr filmu jakoby kopíroval závěrečnou scénu "odhlalení" z Velmi nebezpečných známostí. Přesto jsem se však celkem pobavil a za vidění film určitě stojí, je to zase jiný druh filmu o -náctíletých :-) ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Potom co se protrhla peřina teenage hororů a posléze teenage komedií, tohle má podle mě být teenage krimi. K černé komedii, která byla původním tvůrčím záměrem to má stejně daleko jako Číňan do Londýna. Dobrý záměr nelze zapřít, ale to je jediný prvek který si zaslouží pochvalu. Absolutně bez zápletky a to ani v momentech, kdy by nějaký děj někdo alespoň očekával. Filmu by tak moc slušela nadsázka, více černého humoru. Žel namísto toho sledujete manévry pár dívek v botkách na ultrapodpatku, kterak se snaží zamaskovat to že zabily školní idol. Knížku taky nehodnotíte podle zajímavého přebalu, takže víc jak jedna hvězdička z toho nebude. ()

Reklama

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Vím, že je to trochu, mimo vaše chápání." Tento film, jehož původní název nese jméno bonbónu a jehož žánr nejde přesně definovat, jelikož se zde jedná o takzvané, kouzlo nechtěného, mě v první řadě zaujal především stářím jeho protagonistek, představující dívky ve věku okolo osmnácti let a kterým bylo v době natáčení třiadvacet až osmadvacet, což na nich bylo hodně patrné. Ve druhé řadě mě také napadlo, že jestli čtveřice dívek jela autem na narozeninovou oslavu jedné z nich, jak to, že se nikdo nezabýval tím, co se s touto akcí odehrávalo poté, co oslavenkyně, ani její nejlepší kamarádky nedorazily? Ve třetí řadě, jsem si všiml, že se zde objevila herečka Pam Grier, známá především z Tarantinova filmu "Jackie Brownová" a v poslední řadě mi došlo, že tento snímek byl v USA distribuován ten samý rok, kdy došlo k masakru na americké střední škole Columbine. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, po docela dobré začátku, že to bude vtipný a drsný film, ale jak se ukázalo, nakonec to nebylo tak vtipné, jak se to tvářilo, a ke konci už to až moc připomínalo "Carrie", i když z trochu jiného pohledu. Rose se snaží, Judy Greer taky, ale jinak ty holky moc nevynikají a vlastně mě moc nebavily, a to ani Julie. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměr, který se točí kolem sexy koček, včetně ukecané Roce McGowan a trochu úchylé krimi zápletky. Je to koukatelné, asi tak na zabití času, když není nic lepšího po ruce. Vyzdvihnout musím hudbu, v půlce mě ohromilo Rock Me Like a Hurricane a od té chvíle jsem si dbré hudby začal všímat víc, možná i díky tomu nakonec 3* za 50%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme zaznela pieseň od skupiny Imperial Teen s názvom „Yoo Hoo“, v ktorej klipe si zahrala Rose McGowan. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama