Reklama

Reklama

Řidičský průkaz

(festivalový název)
  • USA Learning to Drive (více)
Trailer

VOD (1)

Literární agentka, kterou opustil manžel, a sikhský instruktor autoškoly na pokraji domluveného sňatku zjišťují, že každý z nich se od toho druhého může něco naučit o tom, jak začít nový život. (SkyShowtime)

Videa (22)

Trailer

Recenze (19)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Milý, ale obyčejný film, u kterého mě trochu vadilo jeho až moc sluníčkovské vyznění (na to, že se jedná i o vážná témata jako rasová nenávist, problémy nelegálních uprchlíků, zaranžované sňatky nebo rozvod po dvaceti pěti letech). Čekala jsem trochu temnější notu, přece jenom jsem u Isabel Coixet zvyklá na jiná témata. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Možná to má několik sociálních přesahů, ale pro mě to byl pouze film o emocionální trosce, která si dělá řidičák. Ovšem Patricia i Ben zahráli s chutí a vytáhli to alespoň na průměr. Záhadou zůstává, co je na tom skutečném příběhu tak úžasného, že to někdo chtěl zfilmovat. Možná jednou někdo natočí oscarové komediální drama o tom, jak si stříhám nehty. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem spíše nudné drama, které bude o ničem, ale mile mě to překvapilo. Patricia Clarkson možná byla na můj vkus až moc ubrečená a hysterická, ale postupem filmu jsem si oblíbila čím dál více. Bena Kingsleyho jsem si v roli inda Darwana zamilovala hned od prvního okamžiku. Je to krásná komorní romantika, která vlastně nakonec skončí dobře i špatně zároveň. Rozhodně nečekejte žádné hýřivé postelové scény a erotické líbačky, snímek je spíše pro fanoušky emocí a romantiky, které probíhá mezi hlavními hrdiny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hluboký dojem film určitě nezanechá a abych pravdu řekl samotný námět mi připadal dostu ubohý, ale i přesto se z toho podařilo vykřesat celkem příjemnou a nenásilnou seniorskou trochu romantiku. Patricia Clarkson a Ben Kingsley sice nepodali nějaké dechberoucí výkony, ale jejich projev byl přirozený a koukalo se na ně dobře. A to mi stačilo. 60% ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Kedy si plánoval ejakulovať?Neviem. možno nabuduce. Čo robíš vo štvrtok? Môžem ejakulovať vo štvrtok.Táto hláška ma dostala do kolien. Každý kto čakal vážny film o vážnych problémoch či už partnerských, alebo o riešení prisťahovalectva, sa chvalabohu nedočkal. Learning to drive je nežná sonda do života ľudí z rôznych kultúr podaná celkom vtipne aj vážne. Zámerom tvorcov nebolo vtiahnuť človeka do manželských sporov pri rozvode a ani riešiť rasový problém v Amerike. Od začiatku som sa bavil a vtiahlo ma to do deja. Ben Kingsley zahral paar excelance a Sikha som mu uveril na 100%. Patricia Clarkson si strihla intelektuálnu editorku s hravosťou a seklo jej to. :) ()

Galerie (13)

Související novinky

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

22.06.2019

Letošní ročník MFF Karlovy Vary se koná od 28. června do 7.července a opět přináší atraktivní nabídku filmových titulů. Zahajovacím filmem bude snímek Po svatbě, který doprovodí tvůrčí delegace –… (více)

Reklama

Reklama