Reklama

Reklama

Pyramida

Trailer 1

Divy starověkého světa dlouhou dobu proklínaly své objevitele, kteří se odvážili odhalit jejich tajemství. Na skupinu amerických archeologů však čeká větší překvapení, než si kdy dovedli představit, když narazí na ztracenou pyramidu, které se žádná jiná v Egyptě nevyrovná. Jakmile odkryjí hrůzná tajemství pohřbená v jejích útrobách, uvědomí si, že jsou nejen v pasti, ale že je navíc cosi děsivého pronásleduje. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (228)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 28.1.2018, réžia slovenského znenia (JOJ) = ? - Námet toho ponúkal oveľa viac než iba odfláknuté digiefekty. Bohužiaľ tvorcovia sa namiesto budovania mysterióznej atmosféry vydali cestou jednoduchej vyvražďovačky. Namiesto napätia tak prevládla nuda. (29.1.2018) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pro mne osobně zklamání - výprava byla docela chabá, když to srovnám třeba s As Above, So Below, a podobně i myšlenkově to bylo poněkud tupé. Zkušení vědci se postupem času chovají jak pubertální děti na výletě, místo aby hledali východ v klidu, zastavili se, místo toho zmateně pobíhají. Vojáka se nezeptají rovnou, jak se tam dostal. A samotný egyptský bůh je spíše výsměchem. Čekal jsem daleko víc, tohle bylo jak papundeklové českotelevizní pohádky, a obyčejná vyvražďovačka o ničem navíc. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Do Pyramídy som išiel s očakávaním prízemného hororu, a presne to som aj dostal. Béčkoví herci (s výnimkou Denisa O'Hare), béčkové efekty a tradične nezmyselné správanie hlavných postáv. Niektoré scény však boli celkom desivé a keby sa filmári o trochu viac zamerali na mytológiu a Anubisa, možno by som dal aj hviezdu naviac. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tohle byla taková variace na Vetřelec vs. Predátor 1 a V Podzemí. Já prostě tyhle baterkové tunelové honičky vůbec nemusím. Za prvé toho i při nejlepší kvalitě obrazu moc nevidíte, vyjma občasného mihotu čehosi, ve svitu baterky a za druhé si neumím užít film na základě řevu, ječení a jiných zvukových projevů, kterejma jsou tyhle počiny vrchovatě napěchované! Bylo to úplně o ničem a každý schopnější kameraman, tohle zmákne natočit ve sklepě paneláků, nadneseně řečeno. Kdy už se neschopnost natočit pořádný horor, přestane maskovat zahalením do tmy? Horor přece neznamená temno! Jedna hvězda, za totálně podělaný námět. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že má snímek vyšší rozpočet, protože se za něj postavili lidé od Foxu, je sice vidět na kvalitě obrazu, ale na kvalitě efektů už se to tolik neprojevilo. Tyhle filmy asi podle všeho pořád ještě letí, i když já mám pocit, že byly vyčpělé už před čtyřmi lety, možná ještě dříve. Najde se opravdu málo těch, které zaujmou a u nichž byste měli pocit, že to není jen opakování toho, co už bylo tolikrát řečeno. „The Pyramid“ k těm zajímavějším nepatří. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Pyramída vo filme je trojhranná. V skutočnosti ale takáto pyramída nikde neexistuje.
    (Marceloo)
  • Ačkoli investoři původně očekávali, že film na domácím trhu vydělá více než 20 milionů amerických dolarů, vydělal necelých 2,8 milionu dolarů. (Homerking)

Reklama

Reklama