Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (206)

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, Nicholas Sparks. Sbírka sladkobolu, klišé, přílišných náhod a zkrátka všeho, co jsme viděli už jinde. Nicméně filmová Nejdelší jízda představuje to nejlepší, co tento americký bestsellerista vytvořil. Je to příjemné pro oko, vystupuje tu velmi sympatické obsazení (Alan Alda klidně může jenom ležet na posteli a stejně si vás získá), zní tu hezká muzika a navíc jsou tu dva příběhy v jednom, které skvěle fungují, jakkoli jsou velmi předvídatelné, ale narozdíl od takového Talismanu to není příliš bijící do očí. A krom toho tu vystupuje Scott Eastwood, který je nejen chodícím charismatem, ale hlavně je tu fantasticky sexy. Na něm může člověk oči nechat. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páčilo, aj keď to bola taká tá typická sladká snímka a tie zrovna moc nemusím. Ale ako romantický film dobre natočené, zaujímaví herci a celkom zaujímavé príbehy - aj keď ten príbeh staršieho muža a jeho lásky bol o dosť zaujímavejší, ako príbeh mladšieho páru. Mladý Scott Eastwood v džínsoch a klobúku na koni, jasná mladšia verzia slávneho westernového otecka, pre mňa neznáma Britt Robertson, Alan Alda v úlohe staršieho mentora príjemný. Nechcem u filmov tohto žánru moc premýšľať, len si príjemne oddýchnuť a toto bolo splnené. Dobrý film napríklad na Valentína. Ona krásna, on úspešný a svalnatý - klasická americká romantika. So šťastným koncom. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh o lásce a touze stát se nejlepším jezdcem rodea. Po těžkém pádu se Luke po roce opět vrací, aby dokázal že je nejlepší. Po jízde, kdy pokoří býka pozná krásnou Sophii a přeskočí mezi nimi jiskra. Ona zarytá do umění a připravena na novou práci v new yorku, on zatvrzelí touhou vyhrát titul rodea. Do cesty jim vstupuje stařík, kterého zachrání přo autonehodě i s tajemnou krabicí fotografií, ve které se skrývá jeho život i láska. Ani netuší, co pro ně svým vyprávěním udělá a že jim změní životy.. 80% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Asi budu proti všem místním specialistům na romantiku, ale The Notebook byl prostě slabší. The Longest Ride je lepší především v tom, že i když je také poměrně jasné, jak to skončí, aspoň tam je pár detailů, které úplně jisté nejsou. A to rozhodně nejsem fanda country bumpkins. Navíc Alan Alda... Musím citovat komentář uživatele Disk: "Alan Alda klidně může jenom ležet na posteli a stejně si vás získá." ()

Volodimir2 

všechny recenze uživatele

Romantika z tohto filmu priam vyteká a keby nebolo časové pásmo venované holokaustu a 2. svetovej vojne, tak tento film by som nemusel vidieť vôbec. Po nehode, sa ocitne 90 ročný Ira Levinson v nemocnici. Zásluhu na jeho záchrane ma ďalší pár z druhého časového pásma, študentka Sophie a mladý kovboj Luka. Sophia rekonvalescenta navštevuje v nemocnici a začína sa rozvíjať príbeh z mladosti Ira. Židovské dievča Ruth s rodičmi uteká z Viedne pred nacistickými represáliami do Ameriky. Tu sa zoznámi s mladým chlapcom, ktorý ale po vypuknutí vojny odchádza na front. Zranenie však ovplyvni jeho nasledujúci život. Presne to isté sa opakuje aj u Sophie v druhej časovej línii. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Pieseň, ktorá hrá v záverečnej scéne filmu, je "Wildfire" od britskej kapely Seafret. (QooBo)

Reklama

Reklama